Ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ο ΔΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2020 16:14
Ο πρόεδρος Δρ. Ι. Παπαδόπουλος Ο πρόεδρος Δρ. Ι. Παπαδόπουλος

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος αναδείχθηκε ως ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού της Σχολής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Θεσσαλίας, για την προσεχή περίοδο μέχρι την 31η .8.2021, κατά την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη χθες στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Καρδίτσα, λαμβάνοντας ως μοναδικός υποψήφιος το σύνολο των ψήφων όλων των ψηφισάντων μελών ΔΕΠ, ΕΤΕΠ και ΕΔΙΠ.

Αναπληρωτής πρόεδρος εκλέχθηκε ο καθηγητής του Τμήματος Δρ. Γεώργιος Νταλός, λαμβάνοντας κι αυτός το σύνολο των ψήφων όλων των ψηφισάντων μελών ΔΕΠ, ΕΤΕΠ και ΕΔΙΠ.

-Ο Δρ. Ιωάννης Ι. Παπαδόπουλος είναι καθηγητής 1ης βαθμίδας σε οργανική θέση του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με γνωστικό αντικείμενο «Οικονομική των Επιχειρήσεων Ξύλου και στο Μάρκετινγκ Προϊόντων Ξύλου».

Διαθέτει 30ετή εμπειρία (επαγγελματική - 18 έτη και 22 έτη διδακτική στην Ανώτατη Εκπαίδευση) σε θέματα πρότυπης οργάνωσης, διοίκησης, οικονομικής διαχείρισης, διάθεσης προϊόντων, εμπορίας και ερευνών αγοράς. Σήμερα διδάσκει σε προπτυχιακό επίπεδο στο Παν/μιο Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass