Οι Λαρισαίοι αγκάλιασαν την «Κατασκήνωση στην Πόλη»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2019 15:26

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, για πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι,

το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» του Δήμου Λαρισαίων, δίνοντας την ευκαιρία σε 2.200 παιδιά, ηλικίας 6 -12 ετών, να συμμετέχουν και να απολαύσουν πλούσιες πολυθεματικές δράσεις στην πόλη.

Χθες, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη λήξη της τρίτης και τελευταίας περιόδου του προγράμματος, στην πλατεία Ταχυδρομείου, όπου τα παιδιά παρακολούθησαν κουκλοθεατρική παράσταση με τίτλο «Ο Ήλιος, το Φεγγάρι και η μαγική κότα» .

Το πρόγραμμα λειτουργεί στο πλαίσιο της «Πόλης που Μαθαίνει» και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά μας να γνωρίσουν την ιστορία της, να ψυχαγωγηθούν, να γνωρίσουν νέους φίλους, να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική και φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη των οικογενειών της Λάρισας και υποστηρίζεται από το σύνολο των δομών του Δήμου, καθώς και πάνω από 20 φορείς της πόλης.

Οι Λαρισαίοι το αγκάλιασαν και πλέον θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς που αφορά στην ψυχαγωγία των παιδιών.

Στο πλαίσιό του, ενδεικτικά πραγματοποιήθηκαν δράσεις με θέματα: αισθητική αγωγή, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, παιδική λογοτεχνία, ζαχαροπλαστική, φωτογραφία, σκάκι, κηπουρική κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass