Ερχονται οι διορισμοί εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2019 16:13

Για πρώτη φορά η Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στηρίζεται έμπρακτα με τον μόνιμο διορισμό 4.500 εκπαιδευτικών και ειδικού προσωπικού από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας των 4.500 μόνιμων διορισμών, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου δήλωσε: «Η Κυβέρνηση αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέλει και μπορεί να στηρίξει την ελληνική κοινωνία στο σύνολο, και ειδικά τα πιο ευαίσθητα μέλη της. Ποτέ καμία κυβέρνηση δεν κοίταξε κατάματα τον τομέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Για πρώτη φορά διορίζονται μόνιμοι εκπαιδευτικοί στον τομέα αυτό που για εμάς ήταν και παραμένει προτεραιότητα. Το νέο σχολικό έτος 4.500 μόνιμοι εκπαιδευτικοί και ειδικό εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό θα στηρίξουν τις οικογένειες και τους μαθητές που μέσα από τις δυσκολίες αποδεικνύονται πολύ πιο άριστοι από εκείνους που η αντιπολίτευση θεωρεί ‘άριστους’. Για εμάς δεν υπάρχουν λόγια και υποσχέσεις. Υπάρχουν μόνο πράξεις».

Στο πλαίσιο των σχετικών προκηρύξεων του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού ξεκίνησε χθες η υποβολή δικαιολογητικών για τον μόνιμο διορισμό μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.), η οποία λήγει την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται από την Πέμπτη 2 Μαΐου έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass