Αγώνας για εθνική πολιτική στην παιδεία

ΔΑΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2019 18:08

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της κοπής πίτας της ΔΑΚΕ καθηγητών Ν. Λάρισας το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής των καθηγητών της ΔΑΚΕ Ν. Λάρισας κ. Σταμάτης Μαλάκος ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και σε σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε «Η ΔΑΚΕ Δ.Ε. Λάρισας είναι η μοναδική συνδικαλιστική παράταξη στον χώρο της εκπαίδευσης, η οποία με συνέπεια λόγων και έργων στηρίζει όλα τα χρόνια με όλες της τις δυνάμεις τον πολύπαθο μάχιμο καθηγητή.

Ερχόμαστε στο 2019 μετά από μία χρονιά αγώνων και συνδικαλιστικών νικών της παράταξης. Πήραμε σχεδόν 40 % και στα υπηρεσιακά συμβούλια και στις εκλογές της ΕΛΜΕ και 4 έδρες στο ΔΣ μετά από πολλά χρόνια.

Είμαστε πάντοτε παρόντες στους αγώνες για τα συμφέροντα του κλάδου και μόνον αυτά. Είμαστε πάντα απέναντι, όρθιοι, σε αυτούς που αντιτίθενται στην ενότητα και τη συσπείρωση του κλάδου, διεκδικώντας μια παιδεία πάντοτε με αρχές, αξίες, ιδανικά, ακόμη και αν πολλές φορές χρειάζεται να βρεθούμε αντιμέτωποι και με τον δικό μας πολιτικό φορέα. Παλεύουμε πάντοτε, με όρους συλλογικότητας και σύνθεσης, για μια εθνική πολιτική για την παιδεία». Ακόμη ο κ. Μαλάκος αναφέρθηκε στα τελευταία 4 χρόνια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στις αποφάσεις για την παιδεία, τονίζοντας ότι δεν έχουν λυθεί χρόνια προβλήματα του κλάδου και ο αγώνας για αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου πρέπει να είναι διαρκής.

Παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Λιούπας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass