ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 14ου ΛΥΚΕΙΟΥ

Το σχολείο πυλώνας ανεξαρτησίας, ελευθερίας και ανάπτυξης

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2018 16:18

«Να θυμάστε κάτι, πρέπει να “βουτήξετε” βαθιά στην ελληνική ιστορία. Να διαβάσετε, να ψάξετε, να ρωτήσετε, να μάθετε. Μόνον έτσι θα αντιληφθείτε τι έχει πάει λάθος στον τόπο. Λαός που δεν γνωρίζει και δεν διδάσκεται από την ιστορία του, ναρκοθετεί το μέλλον του και είναι καταδικασμένος να αποτύχει».

Τα παραπάνω τόνισε ο αν. τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας στους μαθητές της Β’ τάξης του 14ου Λυκείου Λάρισας, που επισκέφτηκαν το Κοινοβούλιο.

«Οι ιστορικές περίοδοι στη χώρα μας είναι μάθημα αυτογνωσίας. Είτε πρόκειται για τους εμφύλιους σπαραγμούς, είτε για τις οικονομικές χρεοκοπίες, είτε για τις αποτυχημένες πολιτικές επιλογές των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Ανοίξτε τα βιβλία της Ιστορίας, μελετήστε τις πηγές και εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα. Είναι η ιστορία του τόπου μας ένας από τους καλύτερους οδηγούς του μέλλοντος μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας, ο οποίος υποδέχτηκε τους Λαρισαίους μαθητές στις αίθουσες του Κοινοβουλίου, σε μερικές από τις οποίες βρίσκονται πίνακες με τα πορτρέτα Ελλήνων κυβερνητών.

Τους μαθητές της Β’ τάξης του 14ου Λυκείου Λάρισας συνόδευαν η διευθύντρια κ. Ασπασία Κασσίδα και οι εκπαιδευτικοί κ. Αγορή Σιλιντζή και Ζωή Πουτσιάκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass