ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΦΑΔΩΝ

Διακρίσεις μαθητών σε πανελλήνιο διαγωνισμό λόγου

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2018 21:59

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Γενικό Λύκειο Σοφάδων συμμετείχε στους Αγώνες Λόγου που διοργανώθηκαν από το κολέγιο «Ανατόλια» στη Θεσσαλονίκη, και κατέκτησε διακρίσεις.


Ο όμιλος Ρητορικής του σχολείου, ενταγμένος στο πολιτιστικό πρόγραμμα «Η τέχνη της επιχειρηματολογίας», αποτελείται από 12 μαθητές και ασχολείται με τα εξής αγωνίσματα: Διττοί Λόγου, Προτρεπτικός Λόγος, Αυθόρμητος Λόγος και Εκφραστική Ανάγνωση.
Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις των αγώνων και κατέκτησαν τις εξής θέσεις: Στην εκφραστική ανάγνωση η Δέσποινα Αποστολοπούλου κατέκτησε την 4η θέση και εύφημο μνεία ανάμεσα σε 60 διαγωνιζόμενους. Οι ομάδες διττών λόγων ανάμεσα σε 38 ομάδες κατέκτησαν την 8η θέση (Ιφιγένεια Δασκαλοπούλου, Ηλίας Δημητριάδης, Μαρία Μανού) και την 11η θέση (Τσουκνίδα Βασιλική, Δουλαδίρη Χριστίνα, Ευαγγελοπούλου Χριστίνα). Στον Αυθόρμητο Λόγο η Βασιλική Τσουκνίδα κατέλαβε τη 10η θέση μεταξύ 40 διαγωνιζομένων και στον Προτρεπτικό Λόγο ο Μάριος Ντογιάκας κατέλαβε τη 14η θέση ανάμεσα σε 40 διαγωνιζόμενους.
Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι: Αποστολοπούλου Δέσποινα, Γλυκοπούλου Αναστασία, Δασκαλοπούλου Ιφιγένεια, Δημητριάδης Ηλίας, Δουλαδίρη Χριστίνα, Ευαγγελοπούλου Χριστίνα, Καρατόλιου Κατερίνα, Κυρίτση Φωτεινή, Μανού Μαρία, Μπούσδας Κωνσταντίνος, Ντογιάκας Μάριος, Τσουκνίδα Βασιλική.
Υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος είναι οι φιλόλογοι: Λιούτα Χριστίνα, Τζέλλα Βασιλική, Φίλος Ιωάννης.
Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών συνεχάρη όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και για την αξιοπρεπή παρουσία τους σε αγώνες τόσο υψηλού επιπέδου.
Τέλος, ευχαρίστησαν και τον Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων για την οικονομική στήριξη που παρείχε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass