ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σεμινάριο για δεξιότητες ζωής

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2018 15:15

Εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και εκπαιδευτές των ΙΕΚ και ΕΠΑΣ, συμμετείχαν στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, διά των υπευθύνων του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού σε συνεργασία με το British Council Θεσσαλονίκης.


Το υλικό του σεμιναρίου σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιώσει την κατανόηση και τις γνώσεις των νέων για την κοινωνική καινοτομία και επιχειρηματικότητα ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις βασικές δεξιότητες για τη μάθηση, τη ζωή, την εργασία και έχει εγκριθεί από το ΥΠΠΕΘ ύστερα από εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Στο διάλειμμα του σεμιναρίου οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με σπουδαστές και σπουδάστριες της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας - τμήματος Μαγειρικής Τέχνης, που στο πλαίσιο των μαθημάτων τους και της ανάπτυξης των δικών τους δεξιοτήτων προσέφεραν γλυκά και αλμυρά εδέσματα που είχαν παρασκευάσει.
Στην επιτυχία του σεμιναρίου συνέβαλαν:
Η εισηγήτρια κ. Ολυμπία Δάτση από το British Council Θεσσαλονίκης, οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί, η διευθύντρια της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας κ. Αντωνίου Ευαγγελία και οι υποδιευθυντές κ. Γουργιώτης Δημήτριος και κ. Βλάστος Αθανάσιος, οι εκπαιδεύτριες κ. Κατσανίδου Σοφία και κ. Τσουβαλιά Καλλιόπη, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της μαγειρικής τέχνης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας και ο διευθυντής του 10ου Λυκείου Λάρισας κ. Αθαν. Δρογκούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass