ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

«Γνωρίζω την ιστορία της Λάρισας»

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2018 15:36

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Γνωρίζω την ιστορία της Λάρισας», μαθητές της Δ’ τάξης του 37ου Σχολείου Λάρισας,  επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στα εκθέματα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Λάρισας.

Οι μαθητές συνοδεύονταν από τους εκπαιδευτικούς Κυρατσώ Κοκκίνου - Πράπα και Κωνσταντίνα Ρούγκου. Επίσκεψη πραγματοποίησαν επίσης μαθητές της Α’ τάξης του 4ου Λυκείου Λάρισας με τους καθηγητές, Στυλιανή Κιοσέ, Ευαγγελία Σαγρή και Μαρία Γκουνέλα. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Τέχνη και αντίσταση - Δημήτρης Οικονομίδης» που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και ο Μ.Ε. Σύλλογος Καρυωτών Λάρισας και Περιχώρων ΖΕΥΣ που φιλοξενείται στον χώρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα του ΕΑΜίτη εικαστικού την περίοδο της κατοχής. Τους μαθητές υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Φίλων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Γιάννης Μπέφας και τα μέλη του Δ.Σ., Λέλα Χατζηαποστόλου και Κατερίνα Εμμανουήλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass