ΣΤΟΝ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

Διαμαρτύρονται για την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2017 15:48

Τη διαμαρτυρία τους για την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού στην Ε’ και την Στ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Βερδικούσιας, εξέφρασαν επισκεπτόμενοι τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλο, ζητώντας την παρέμβασή του προς τους αρμοδίους φορείς, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Τα μέλη Μαρία Νατσούλα, Θεοδώρα Τσέτσιλα, Βασιλική Βάλλα, Κωνσταντίνα Ιγγλέζου, Μαρία Γκαραβέλη και Ευθύμιος Κατίνας, μετέφεραν την αγωνία των γονέων του σχολικού συγκροτήματος για το πρόβλημα, ενώ ο κ. Παπαδημόπουλος μετά από επικοινωνία που είχε τόσο σε επίπεδο Περιφερειακής, όσο και σε επίπεδο οικείας Διεύθυνσης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας δήλωσε ότι: «Η Βερδικούσια αποτελεί ένα από τα πλέον «ζωντανά» χωριά του τόπου μας. Ορεινό και απομακρυσμένο από τα αστικά κέντρα. Όλοι μας οφείλουμε να μεριμνήσουμε για την ομαλή λειτουργία της εκεί σχολικής μονάδας και να μην στερούνται του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος της μόρφωσης. Από την πλευρά των αρμοδίων, διέγνωσα την ίδια αγωνία και τη διάθεσή τους για ταχεία επίλυση του προβλήματος και συνεπώς ευελπιστώ βασίμως ότι θα δοθεί σύντομα η ενδεδειγμένη λύση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass