ΓΙΑ ΤΙΣ «ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ»

Συνάντηση εργασίας στελεχών πόλεων

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2017 15:08

Στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας που διοργανώνεται από την ΕΕΠΕΚ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας σήμερα Σάββατο και ώρες 10:00 – 13:30 στο καφέ Κλίμαξ (απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο).

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι ελληνικών πόλεων μελών του παγκόσμιου δικτύου της UNESCO «Learnig Cities”, καθώς και η κ.Cristina Erkkila (Διευθύντρια Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών στο Espoo Φινλανδίας),η κ. Γκόνου Γεωργία (Διευθύντρια Έρευνας Εκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης της ΕΕΤΑΑ) και στελέχη του Δήμου Λαρισαίων.

Η συνάντηση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διά Βίου Μάθησης της UNESCO έχει στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την ενίσχυση συνεργασιών του δικτύου ελληνικών και ευρωπαϊκών πόλεων που ανήκουν στο δίκτυο της UNESCO, την ενημέρωση για καλές πρακτικές και την υιοθέτηση καινοτόμων δράσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass