ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛ. ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΣΟΥΛΤΗ

Μαθητές του 13ου Λυκείου στο Δημαρχείο

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2017 16:25

Συνάντηση με τα μέλη του 15μελούς συμβουλίου του 13ου Λυκείου Λάρισας, είχε ο αναπληρωτής δήμαρχος Λαρισαίων Γιώργος Σούλτης.

Οι εκπρόσωποι των μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου, το οποίο τελεί υπό κατάληψη, έθεσαν το ζήτημα της αποσυμφόρησης του διδακτηρίου, όπου συστεγάζεται και το 4ο ΕΠΑΛ.

Ο κ. Σούλτης, αναφέρθηκε στις ενέργειες της δημοτικής αρχής για την παραχώρηση του κτιρίου που στεγαζόταν το τμήμα Βιοχημείας Βιοτεχνολογίας (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία) και στις προφορικές και σαφείς διαβεβαιώσεις των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.» για παραχώρηση του κτιρίου στον Δήμο Λαρισαίων. Σκοπός της δημοτικής αρχής είναι η μεταστέγαση του 4ου ΕΠΑΛ στο συγκεκριμένο κτίριο, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες παραχώρησης. Επίσης, οι μαθητές έθεσαν και άλλα επιμέρους ζητήματα, τα οποία όπως είπε ο κ. Σούλτης μπορούν να δρομολογηθούν.

 Πάντως, στο τέλος οι μαθητές επέμειναν ότι θα συνεχίσουν την κατάληψη του σχολείου, μέχρι να βρεθεί λύση στο θέμα της μεταφοράς του 4ου ΕΠΑΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass