ΚΑΤΕΓΓΕΛΛΕΙ Η ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Κενά εκπαιδευτικών σε λύκεια της Λάρισας

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2017 15:38

Κενά εκπαιδευτικών σε πέντε λύκεια της Λάρισας, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας

και συγκεκριμένα αναφέρει: «Διανύουμε ήδη την 4η εβδομάδα του νέου σχολικού έτους και σε 5 ΓΕΛ του νομού μας δεν έχει διδαχθεί ούτε μια ώρα το μάθημα της Βιολογίας προσανατολισμού στη Γ’ τάξη.

Το ΠΥΣΔΕ εγκαίρως είχε ζητήσει τρεις αναπληρωτές βιολόγους για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά το Υπουργείο προσέλαβε μόνο 1 με αποτέλεσμα οι μαθητές αυτών των λυκείων ακόμα και σήμερα να περιμένουν καθηγητή για να τους διδάξει το μάθημα της Βιολογίας, το οποίο είναι και πανελλαδικών εξεταζόμενο.

Με ποιο δικαίωμα το Υπουργείο στερεί τη διδασκαλία σ’ αυτούς τους μαθητές; Με ποιο δικαίωμα το Υπουργείο δημιουργεί ανισότητες ανάμεσα σε υποψηφίους;

Κενά επίσης υπάρχουν και σε καθηγητές καλλιτεχνικών και μουσικής στα γυμνάσια του νομού μας. Συγκεκριμένα παραμένουν ακάλυπτες ακόμα και σήμερα 61 ώρες καλλιτεχνικών και 49 ώρες μουσικής.

Απαιτούμε από το Υπουργείο να αφήσει κατά μέρους την επικοινωνιακή πολιτική και να δώσει λύσεις άμεσα με την κάλυψη όλων των κενών.

Όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα στη μόρφωση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass