Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΤΕΕ

Συζήτησαν τη μεταστέγαση του 4ου ΕΠΑΛ Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2017 16:55

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με την Ένωση Λειτουργών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης κατά την οποία τέθηκε το θέμα της μετεγκατάστασης του 4ου ΕΠΑΛ στο κτίριο που στεγαζόταν η Σχολής Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην Ακαδημία).

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε κ. Κωστής Αθανάσιος, ο διευθυντής του 4ου ΕΠΑΛ κ. Μαργαρίτης Μπασδαβάνης, η πρώην διευθύντρια του 4ου ΕΠΑΛ κ. Σωτηρία Ντάφου,ο κ. Βασίλειος Αγγέλης υποδιευθυντής του 3ου ΣΕΚ και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας καθώς και οι υπεύθυνοι του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Γιάννης Τσακνάκης και κ. Ερμίνα Μαγαλιού.

Οι εκπρόσωποι της ΕΛΤΕΕ ενημέρωσαν τον κ. Παπαδόπουλο για τις ενέργειες που έχουν ξεκινήσει από το 2015 προκειμένου να μετεγκατασταθεί το 4ο ΕΠΑΛ σε άλλο κτίριο, ώστε να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα της συστέγασής του με το 13ο Γενικό Λύκειο, το οποίο ταλανίζει την ανάπτυξη και τις σχέσεις των δύο σχολείων.

Ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημά τους, και ανέφερε ότι «είναι αναγκαία, τόσο η πλήρης λειτουργία του σχολείου, όσο και η ομαλή μεταφορά των μαθητών της περιοχής και όσων μετακινούνται με το ΚΤΕΛ», ενώ δεσμεύτηκε να μεταφέρει το ζήτημα στα αρμόδια υπουργεία ώστε να βρεθεί μία λύση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass