ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

Οι ειδικότητες στο 1ο ΕΠΑΛ Λάρισας

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2017 15:44

Όπως ανακοίνωσε το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Λάρισας, οι εγγραφές -ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης, νέων μαθητών, συνεχίζονται μέχρι 11 Σεπτεμβρίου. Για την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης οι γονείς των ανηλίκων μαθητών ή ίδιοι οι μαθητές αν είναι ενήλικες χρησιμοποιώντας τους κωδικούς (Username και Password) taxis (Εφορίας) του γονέα ή κηδεμόνα επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση (Ιστοσελίδα του Υ.Π.Π.Ε.Θ.) https://e-epal.minedu.gov.gr και ακολουθούν τις οδηγίες.

Όσοι συναντήσουν δυσκολίες ή δεν διαθέτουν την απαραίτητη τεχνολογία, να απευθύνονται στο σχολείο στη διεύθυνση τέρμα οδού Καρδίτσης (1ος όροφος) κάθε πρωί, από τις 8:30 π.μ. έως τις 13:45, στο τηλέφωνο 2410 -615961 και στην ιστοσελίδα http://1epal-laris.lar.sch.gr

Δήλωση προτίμησης για εγγραφή στα ΕΠΑΛ μπορούν να υποβάλουν:

Όσοι έχουν απολυτήριο Γυμνασίου. Οι πτυχιούχοι όλων των τύπων Τεχνικών – Επαγγελματικών σχολείων (ΤΕΛ-ΕΠΛ-ΤΕΕ-ΕΠΑΣ-ΤΕΣ-ΕΠΑΛ) κατά περίπτωση στη Β΄ ή Γ΄ Τάξη για απόκτηση πτυχίου ή και απολυτηρίου. Όσοι έχουν απολυτήριο Γενικού Λυκείου στη Β΄ Τάξη για απόκτηση πτυχίου με μειωμένο ωρολόγιο πρόγραμμα 23 ωρών την εβδομάδα με μαθήματα ειδικότητας μόνο. Επίσης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική δήλωση μετεγγραφής στην παραπάνω προθεσμία και οι μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄ Τάξεων των Γενικών Λυκείων ως εξής:

α) από Α΄ Τάξη ΓΕΛ στην Α΄ Τάξη ΕΠΑΛ και

β) από τη Β΄ και Γ΄ Τάξη ΓΕΛ στη Β΄ Τάξη ΕΠΑΛ.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Οι Τομείς και οι Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018 στο 1ο ΕΠΑΛ Λάρισας, είναι οι παρακάτω:

Α΄ ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ: Μαθήματα Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού και επιλογής.

Β΄ ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ (τομείς): Τομέας Μηχανολογίας, Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας, Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος

Γ΄ ΤΑΞΗ (ειδικότητες): Τομέας Γεωπονίας-Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής: Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής, Τεχνικός Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών

Τομέας Μηχανολογίας: Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού, Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας: Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass