ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ

Οι μαθηματικοί στην περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Λάρισας

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2017 15:40

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Μαθηματικών Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας επισκέφτηκε τη Διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους τα μέλη του Συλλόγου, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθηματικοί των δημόσιων σχολείων, ένα εκ των οποίων, όπως υποστηρίζουν «είναι το θέμα των μεταθέσεων που τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν μηδενικές για τον νομό Λάρισας, τη στιγμή που υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις αλλά και πάρα πολλές ώρες μαθηματικών, οι οποίες, εξαιτίας της έλλειψης πτυχιούχων μαθηματικών στον νομό, καλύπτονται από άλλες ειδικότητες, εις βάρος της ποιότητας και αποτελεσματικότητας της διδασκαλίας του μαθήματος».

Ζήτησαν την έγκαιρη έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, αλλά και της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης, για την επόμενη σχολική χρονιά, ώστε να βοηθούνται ουσιαστικά οι μαθητές που παρακολουθούν αυτά τα προγράμματα.

Τόσο η κ. Αναστασοπούλου όσο και το Δ.Σ. του Συλλόγου Μαθηματικών, συμφώνησαν ότι με τη συνεργασία και τη συζήτηση μπορούν να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα, που αφορούν την εκπαίδευση και συμφώνησαν να εργαστούν προς την κατεύθυνση αυτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass