ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΦΑΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΥ

Απονεμήθηκαν πιστοποιητικά γλωσσομάθειας 2015-2016

* Κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα - παραστάσεις μουσικών θεατρικών έργων

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2017 9:15

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μαθητών και γονέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων “Palladium” της πόλης μας, η εκδήλωση Απονομής των 100 πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας και Κοπή της Πίτας του 2017 των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου.

Η κα Καράτζου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε το έργο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου.

Εκπληκτικές ήταν οι παρουσιάσεις των τάξεων Pr-junior, A junior και B junior με δραματοποιημένα τραγούδια και αυτή της τάξης των γαλλικών με ένα μονόπρακτο.

Οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων, οι οποίοι εργάστηκαν ακούραστα και με πάθος, παρουσίασαν αποσπάσματα των πασίγνωστων μουσικών έργων «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και «Mary Poppins», προσαρμογής και σκηνοθεσίας της κας Καράτζου και διδασκαλίας της κας Σόνιας Λυτροκάπη και συνοδεία πιάνου από την κα Ρουκά Μαρία.

Ακολούθησε η ομιλία της εκπροσώπου του Πανεπιστημίου του Cambridge, κα Όλγα Λεοντάρη, η οποία μας μίλησε για τη “Σπουδαιότητα των Παγκοσμίως Αναγνωρισμένων Εξετάσεων Cambridge” και απένειμε γραπτή αναγνώριση του Πανεπιστημίου Cambridge στην κα Καράτζου για τη διαχρονική της προσφορά στην εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα. Η κα Λεοντάρη έμεινε έκθαμβη από τις ερμηνείες των παιδιών και από την οργάνωση όλης της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερη τιμητική ήταν η παρουσία του εκπρόσωπου των εξετάσεων Michigan κου Νικόλαου Φράγκου ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση.

Ακολούθησε η απονομή των 100 και πλέον Τίτλων Γλωσσομάθειας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας του σχολείου. Οι τυχεροί της χρονιάς ήταν η Παναγιώτου Βαλίντα η οποία κέρδισε 1 γούρι προσφορά του εκδοτικού οίκου “Burlington Books”, και οι Νότα Δέσποινα, Ζουμπουλίδου Δέσποινα, και Μουστάκα Αθανασία οι οποίες κέρδισαν από ένα tablet, προσφορά των Εκδοτικών Οίκων “Express Publishing”, “Grivas Publications” και “Mm Publications”αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass