ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Σκληρή μάχη για τη σωτηρία

*Πολύ κρίσιμος ο κυριακάτικος αγώνας στο Αιγίνιο

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2015 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:27

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ολοκληρώθηκε προχθές ο πρώτος γύρος των πλέι άουτ στη Β΄ Εθνική κατηγορία και ο Τύρναβος 2005 πέτυχε σημαντική νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα, με σκορ 2-1.

Ένα αποτέλεσμα που κρατά ζωντανούς τους «κυανέρυθρους» στη μεγάλη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, μια μάχη που θα είναι πολύ σκληρή όπως δείχνουν τα πράγματα.

Ο Τύρναβος εκτός από τον αγώνα με τον Πιερικό που θα πάρει χωρίς να…ιδρώσει με 3-0, πρέπει να κατακτήσει τουλάχιστον ακόμη δυο νικηφόρα αποτελέσματα, για να είναι κατά 99% και του χρόνου στη Β΄Εθνική.

Στο στάδιο Αλκαζάρ θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ εκτός έδρας  θα παίξει με τον Αιγινιακό, τη Ζάκυνθο και τον Αγροτικό  Αστέρα.

Πολύ κρίσιμος θα είναι ο κυριακάτικος αγώνας στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό, όπου ο Τύρναβος θα παίξει για δυο αποτελέσματα, πρώτα φυσικά για τη νίκη και μετά για την ισοπαλία, που θα κρατήσει και τους  αντιπάλους  του κοντά στη βαθμολογία.

Όλη την εβδομάδα ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης θα ρίξει το βάρος κυρίως στην ψυχολογία, διότι πάνω από όλα κυριότερος αντίπαλος στο μίνι αυτό πρωτάθλημα για τους ποδοσφαιριστές  είναι το άγχος, λόγω της κρισιμότητας των αναμετρήσεων.

Στον προχθεσινό αγώνα ο Τύρναβος στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτός που θέλουν να βλέπουν όσοι  φίλαθλοι έρχονται στο Αλκαζάρ , διότι εκτός από το πάθος οι παίκτες είχαν και αποτελεσματικότητα.

Η ουσία είναι ότι έστω και με…μισό μηδέν οι νίκες από δω και πέρα θα είναι «χρυσάφι» και ευχής έργων είναι στο τέλος η ομάδα να καταφέρει για να κάνει τον στόχο της πραγματικότητα.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εν τω μεταξύ από αγωνιστικής  πλευράς, ο  τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης θα έχει ακόμη δυο παίκτες στη διάθεσή του, στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται ο Άκης  Γεωργίου και ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

ΒΟΡΡΑΣ

1. Αγροτικός Αστέρας      12

2. Αναγέννηση Καρδίτσας          10

3. Ζάκυνθος            10

…………………………………………..

4. Αιγινιακός           9

5. Τύρναβος             8

6. Πιερικός -3

 

*Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από τον αγώνα Τύρναβος-Αγροτικός Αστέρας 2-1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass