ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. TAE KWON DO «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Εξετάσεις για απόκτηση ζώνης

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2016 8:10

Εξετάσεις για την απόκτηση ζώνης πραγματοποιήθηκαν στο Α.Σ. TAE KWON DO "Αγιος Γεώργιος" όπου οι μαθητές εξετάστηκαν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.T.F.) περνώντας όλα τα τεστ με επιτυχία και δείχνοντας την καλή και σοβαρή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή  κ. Βασίλη Λιάκο.

Οι μαθητές που εξετάστηκαν είναι οι: Διδασκάλου Θάνος και Κώστας, Τρέχα Βάλια και Άρτεμη, Τρέχας Νίκος και Παναγιώτης, Μάγκας Κλεάνθης, Μπόζιος Χρήστος, Κουπατσιάρας Λάζαρος και Γιώργος, Σουλιώτη Ελένη και Κατερίνα, Μούσιας Χρήστος, Τσιονάρας Ζήσης και Γιώργος, Γκοντογιάννη Αθηνά, Αστερίου Δημήτρης και Ουρανία, Τασιάκος Θωμάς, Μπιρσιάνης Κώστας και Μαρίνα, Λιάκος Γιάννης, Γαλατούλας Βαγγέλης, Ντούγκας Γεράσιμος και Δήμος, Πασσιάς Γεώργιος και Βασίλης, Χατζής Αντώνης και Ιωάννα, Χουρχούμπα Ραφαέλα, Κατσιμαντός Γιάννης, Αντωνάκος Δημήτρης, Πράππα Σταυρούλα, Ζωηρα Ιωάννα, Παππά Ελισάβετ, Αθανασίου Θάνος, Σιώλος Χρήστος και Θάνος, Μαοφη Ευαγγελία και Ευδοξία, Πλασταρά Ελένη και Μασούρα Αλεξάνδρα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Στουκογεώργος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές ενώ ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Κορεάτη πρωταθλητή κ. Μιν Χο Σον, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Παιδή, τον εξεταστή κ. Βασίλη Κουκουλέτσο, και τη σύμβουλο κ. Θεοδώρα Λάμπρου.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass