ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Παραιτήθηκε ο Παπουτσάκης

* Και παραχωρεί τις μετοχές του σε όποιον ενδιαφέρεται

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2016 8:10

Δεν κατάφερε να αντέξει στην πίεση και να ξεπεράσει τα ανυπέρβλητα όπως αποδείχθηκαν προβλήματά του ο Εργοτέλης, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Παπουτσάκης με δήλωσή του να γνωστοποιήσει την αποχώρηση του από την ηγεσία της ΠΑΕ και την προεδρία της.

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο μεγαλομέτοχος της κρητικής ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως αδυνατεί να παραμείνει στην ηγεσία της και έθεσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών που έχει στην κατοχή της η οικογένειά του, στη διάθεση του όποιου ενδιαφερόμενου.

Στη δήλωσή του ο Δημήτρης Παπουτσάκης αναφέρει:

«Με αίσθημα ευθύνης προς τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ δηλώνω ότι με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αδυνατώ να παραμείνω στην ηγεσία της ΠΑΕ και παραιτούμαι από την προεδρία της.

Εφόσον υπάρχει ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, που κατέχει η οικογένειά μου, μπορεί εντός τριών ημερών να απευθυνθεί στους νομικούς εκπροσώπους μας. Ειδάλλως, θα κινηθούν άμεσα οι δέουσες διαδικασίες».

Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ δύσκολα για την ΠΑΕ Εργοτέλης και το τι θα ακολουθήσει είναι άγνωστο προς το παρόν. Ακόμα και το αν η ομάδα αγωνιστεί αύριο στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, αλλά και αν συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass