ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ΑΕΛ

* Οι παίκτες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στο βαρύ πρόγραμμα

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2016 9:47

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στις επίσημες υποχρεώσεις της θα έχουμε για την ΑΕΛ, η οποία μεθαύριο Τρίτη 5 Ιανουαρίου και ώρα 17:15 υποδέχεται στο στάδιο Αλκαζάρ, τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «βυσσινί» καλούνται στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος να αγωνισθούν με την πρέπουσα σοβαρότητα και να πάρουν ένα σκορ ασφαλείας για τη ρεβάνς, που θα γίνει στην πόλη της Πελοποννήσου, μια εβδομάδα αργότερα.

Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία καθώς είναι μέσα στους στόχους της, πρώτη στο πρωτάθλημα της Football League και έχει περάσει στους «16» του Κυπέλλου, με σκοπό να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Ο κόσμος είναι όπως όλα τα χρόνια και φέτος κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και βλέπει ότι έχει τα φόντα για να κάνει το όνειρο της ανόδου, πραγματικότητα.

Φυσικά χρειάζεται αυτή τη στήριξη να παρέχουν μέχρι το τέλος της περιόδου οι φίλαθλοι, καθώς θα γίνει πολύ σκληρή μάχη -όπως φαίνεται- για να εξασφαλίσει η ΑΕΛ το εισιτήριο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς είναι ότι δεν υφίστανται προβλήματα, πλην από τον αρχηγό Άγγελο Βέρτζο, που ξεπέρασε μεν τις ενοχλήσεις που ένιωθε από τον τραυματισμού του, όμως πιθανότατα θα επανέλθει το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιανουαρίου στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό.

Σήμερα αν δώσει το οκέι ο γιατρός των «βυσσινί» Γιώργος Μπασδέκης, ενδεχομένως ο Βέρτζος και ο Καπός να προπονηθούν για μικρό χρονικό διάστημα με τους συμπαίκτες τους.

Για σήμερα να σημειώσουμε πως είναι προγραμματισμένη να γίνει μια προπόνηση στις 12 το μεσημέρι.

*Τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ…γλύκανε χθες ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Κουτσιανικούλης, κερνώντας για την ονομαστική του εορτή, με την ευχή η ΑΕΛ αυτή τη χρονιά να ανέβει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΔΙ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΑΕΛ(9/1-18:00)

Το τετραήμερο 8-11 Ιανουαρίου 2016 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της Football League. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν 3 από τους 9 αγώνες της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 στις 18:00 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE Sport 3 HD.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής όπως ανακοινώθηκε, έχει ως εξής:

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

15:00 Κισσαμικός - Καλλιθέα OTE Sport 3 HD

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

18:00 Πανσερραϊκός - ΑΕΛ OTE Sport 3 HD

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

15:00 Αγροτικός Αστέρας - Πανελευσινιακός

15:00 Χανιά - Αχαρναϊκός

15:00 Ζάκυνθος - Λαμία

15:00 Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή

15:00 Τρίκαλα - Παναιγιάλειος

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Εργοτέλης

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

18:00 Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα OTE Sport 3 HD

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass