ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΑΛ: Έκλεισε το 2015 με επιτυχία

*Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο εσωτερικό τουρνουά μίνι βόλεϊ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2015 8:15

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2015 για το τμήμα γυναικών βόλεϊ της ΕΑΛ. Οι στόχοι που στην αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς τέθηκαν, επετεύχθησαν μέχρι στιγμής στο έπακρο. Η γυναικεία ομάδα, παρά τις απανωτές απουσίες λόγω τραυματισμών από την αρχή της χρονιάς βασικών παικτριών (Δούρου, Διάλλα, Κουτσογιάννη), βρίσκεται στη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα play-off του πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α1 ,ενώ το ευχάριστο είναι ότι πλέον όλες έχουν επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Επίσης και το τμήμα Νεανίδων, παρά τις απουσίες, κατέκτησε για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας και πέρασε στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στα τέλη Φεβρουαρίου. Τα τμήματα Κορασίδων Α’ και Κορασίδων Β’ συνεχίζουν αήττητα.

Σε εφαρμογή της βασικής φιλοσοφίας του συλλόγου, από την ίδρυσή του, να στηρίζεται στα «δικά» του κορίτσια που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, έχουν προωθηθεί και την φετινή χρονιά αρκετές νεαρές αθλήτριες 14-16 ετών στη γυναικεία ομάδα. Απόδειξη των παραπάνω είναι  ότι εκτός των  Ελίνας Κουτσογιάννη, Νικολέτας Τίκα, Μαίρης Μπούκουρα, Κατερίνας Καραναστάση και Ιωάννας Γίτση, τα υπόλοιπα κορίτσια  που συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες των γυναικών είναι από τα τμήματα νεανίδων και κορασίδων ήτοι Δέσποινα Κοντονάσιου, Εβελίνα Δούρου, Βασιλική Διάλλα, Βασιλική Τάση, Εύα Σταυροθεοδώρου, Βασιλική Παπακώστα, Εβελίνα Παπαθανασίου, Εβίτα Γίτση, Ειρήνη Έξαρχου, Μαρία Μανδραβέλη, Aποστολία Αλβίζου και Μαρία Μαργαριτοπούλου.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του β’ γύρου και η βαθμολογία:

Γ.Σ. Ε. Ελασσόνας – ΕΑΛ 0 - 3

Ασκληπιός  - Πολίχνη      3 - 0

Σταυρούπολη – Λαγκαδάς            0 – 3

Ωραιόκαστρο- Ηρακλής  3 – 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μακεδόνες  Αξιού*     24

2. Ε.Α. Λάρισας  21

3. Ωραιόκαστρο 18

4. Ασκληπιός      16

5. Σταυρούπολη               15

6. Ηρακλής          11

7. Λαγκαδάς        10

8. Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας         5

9. Πολίχνη           0

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ» ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ- ΒΟΛΕΪ

Πολλές συμμετοχές, μεγάλο ενδιαφέρον, όμορφα χαμόγελα, από τα κορίτσια που μετείχαν, στο χριστουγεννιάτικο εσωτερικό τουρνουά μίνι-βόλεϊ για κορίτσια 8 – 12 ετών.

Σε αυτή την υπέροχη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου εκτός της πολύ μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε στο αγωνιστικό τομέα, όπου τα κορίτσια χωρισμένα σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων αγωνισθήκαν επί δύο ώρες υπό την επίβλεψη των προπονητών τους (Ειρήνης Λιανού, Δημήτρη Μπατσομήτρου, Ιωάννας Καματσέλου, Νικολέτας Τίκα, Ιωάννας Γίτση και Κώστα Γάτσιου), στα οκτώ γήπεδα μίνι-βόλεϊ που δημιουργηθήκαν στον αγωνιστικό χώρο, υπήρχε και μία έκπληξη. Κατά την διάρκεια του τουρνουά εμφανίσθηκε ο «Αϊ Βασίλης»  και μοίρασε σε όλα τα κορίτσια προϊόντα του χορηγού και διαχρονικού υποστηρικτή της ομάδος, εργοστασίου χαλβαδοποιίας Παπαγιάννη. Στο τέλος μοιρασθήκαν μελομακάρονα, γλυκά και αναψυκτικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass