ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 3ΗΜΕΡΟΥ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Άρχισε η γιορτή του μπάσκετ

*Στο κλειστό του 15ου Γυμνασίου Λάρισας με τη συμμετοχή εννέα ομάδων

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2015 8:01

Άνοιξε χθες η αυλαία του τριήμερου πανθεσσαλικού τουρνουά μπάσκετ μίνι παμπαίδων που διοργανώνει ο Σπάρτακος. Το κλειστό γυμναστήριο του 15ου Γυμνασίου Λάρισας στη Νέα Πολιτεία γέμισε από παιδιά που είχαν την ευκαιρία να χαρούν τον αθλητισμό και παράλληλα να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στο μπάσκετ. Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός των διοργανωτών που θέλουν να καθιερώσουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση ως θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Παιδιά απ’ όλη τη Θεσσαλία αλλά και από τη Θεσσαλονίκη (αφού φέτος στο τουρνουά μετέχει και η ομάδα της Τριανδρίας) ενισχύουν, μέσα από το παιχνίδι, τη συνεργασία, καλλιεργούν την ευγενή άμιλλα και γνωρίζουν νέους φίλους σε μια χαρούμενη και γιορτινή εκδήλωση.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι και φέτος η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους του Σπάρτακου να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και στο μέλλον.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν εκτός από τον Σπάρτακο Λάρισας είναι οι Ολυμπιακός Καρδίτσας, Αίολος Τρικάλων, Διμήνι Βόλου, Μύτικας Λάρισας, Πλατύκαμπος Λάρισας, Τύρναβος, Καλαμπάκα και Αχιλλέας Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass