ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (20/5)

Αγώνας δρόμου να παίξουν Μελισσάς και Κοντοδήμος

*Οι «βυσσινί» θέλουν τους τρεις βαθμούς στο Καυταντζόγλειο

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2015 13:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:22

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε χθες ουσιαστικά την προετοιμασία της η ΑΕΛ, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 19:00.

Οι «βυσσινί» θέλουν τους τρεις βαθμούς στο Καυταντζόγλειο ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν, διότι σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος τα πλέι οφ θα έχουν μάλλον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Θα είναι λοιπόν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και αν η λαρισινή ομάδα παίξει όπως στον αγώνα με την ΑΕΚ, θα έχει πολλές πιθανότητες για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από το ιατρικό τιμ της ομάδας γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να αποθεραπευθούν οι τραυματίες Πασχάλης Μελισσάς και Δημήτρης Κοντοδήμος, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου.

Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφουν ο Μίλαν Μπόγιοβιτς και ο Νίκος Καρανίκας, κάτι που σημαίνει ότι ο προπονητής θα έχει περισσότερες επιλογές για να παρατάξει μια ισχυρή ενδεκάδα, σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση.

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΟΝΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς ένα βασικό του στέλεχος τον Περόνε, θα αντιμετωπίσει

στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας των πλέι οφ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο άσος του Ηρακλή θα χάσει τα υπόλοιπα ματς για τα πλέι οφ της Football League. Συγκεκριμένα ο Περόνε που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα τους στους αγώνες με ΑΕΛ και Ολυμπιακό Βόλου και αυτό ενδιάμεσα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει το ματς με την Παναχαϊκή εκτός έδρας.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Εν τω μεταξύ για το ζήτημα που προέκυψε με τη μη αδειοδότηση της ομάδας, η ΠΑΕ περιμένει δημόσια τοποθέτηση τις επόμενες ημέρες και από την ερασιτεχνική ΑΕΛ, για το θέμα της εκκαθάρισης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass