ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ (20/5) Η ΑΕΛ

Με την πετυχημένη συνταγή της νίκης

* Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2015 13:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:20

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο αγώνας με την ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη μπορεί να μην έδωσε στην ΑΕΛ αυτό που δικαιούταν σύμφωνα με την εξαιρετική απόδοσή της, όμως οι «βυσσινί» έδειξαν ότι διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο, που λόγω ατυχών συγκυριών κυρίως δεν βρίσκεται ακόμη ψηλότερα στη διαδικασία των πλέι οφφ.

Οι παίκτες πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθειά τους μέχρι το τέλος και καλό είναι να τερματίσει η ομάδα στην τρίτη θέση του μίνι αυτού πρωταθλήματος, ανεξάρτητα αν οι γνώμες διίστανται το αν αυτή η θέση τελικά οδηγεί ή όχι στη Σούπερ Λίγκα.

Χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για λίγο, καθώς είχαν ρεπό, ενώ θα επανέλθουν στις προπονήσεις σήμερα, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική των play off με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Ένα ματς σίγουρα πολύ σημαντικό, στο οποίο η λαρισινή ομάδα θα αγωνισθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαΐου, με την ίδια πετυχημένη συνταγή νίκης, του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου, όπου με γκολ του Γιάντση επικράτησε με 1-0.

Από αγωνιστικής πλευράς, μετά τον Ελιομάρ Σίλβα, που λόγω καρτών θα είναι εκτός του συγκεκριμένου αγώνα, ο τεχνικός των «βυσσινί» είδε μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ δυο αμυντικούς, τον Πασχάλη Μελισσά να ταλαιπωρείται από θλάση προσαγωγών και τον Δημήτρη Κοντοδήμο να έχει πρόβλημα τραυματισμού, με την συμμετοχή τους να χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί κατά πόσο μπορούν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές που ήταν εκ των κορυφαίων στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ και θα χάσει τους δύο από τους επόμενους τέσσερις επόμενους αγώνες της ΑΕΛ. Έπειτα από απόφαση των ανθρώπων της ΑΕΛ , ο 40χρονος μέσος-όπως έγραψε και χθες η «Ε»- θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή για την 6η αγωνιστική των play off της Football League και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 8η αγωνιστική του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Εν τω μεταξύ, τηλεοπτικά θα καλυφθούν δύο αγώνες της 5ης αγωνιστικής των play off της Football League. Το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε και επίσημα χθες το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε την Τετάρτη (20/05) την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή με την ΑΕΛ, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, με ώρα έναρξης στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE Sport 3 HD.

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική των play off:

19:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου OTE Sport 2 HD

19:00 Ηρακλής – ΑΕΛ OTE Sport 3 HD

19:00 Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης

 

Τη Δευτέρα στο Υπουργείο Ανάπτυξης

 

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, μεθαύριο Δευτέρα 18 Μαΐου θα μεταβούν στην Αθήνα και θα επισκεφθούν το Υπουργείο Ανάπτυξης άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου να βρεθεί λύση για το ζήτημα της μη αδειοδότησης που προέκυψε.

Μάλιστα έχει προσκληθεί να παρευρεθεί και ο εκπρόσωπος του Κωστή Πηλαδάκη Δημήτρης Τσακμακίδης, προκειμένου να διευκρινισθεί το τι έγινε με το θέμα της εκκαθάρισης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass