ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Εμείς χάσαμε, δεν κέρδισε η ΑΕΚ»

*Χωρίς Νεμπεγλέρα στους αγώνες με Παναχαϊκή και Ολυμπιακό Βόλου *Αμφίβολοι για τον αγώνα με τον Ηρακλή Μελισσάς και Κοντοδήμος

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2015 13:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:17

 

Tου Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ μετά την προχθεσινή ήττα από τη ΑΕΚ με 1-0 στο Αλκαζάρ ουσιαστικά αποχαιρέτησε την προνομιούχο δυάδα αλλά σίγουρα άφησε μια γλυκιά γεύση στον κόσμο που γέμισε μετά από πολύ καιρό το γήπεδο καθώς ο αριθμός φιλάθλων που παρακολούθησε την αναμέτρηση έφθασε στις 8.000.

Η ΑΕΛ αγωνίσθηκε πολύ καλά ειδικά στο δεύτερο μέρος και απέδειξε ότι όλα χάθηκαν για την άνοδο στην κανονική περίοδο αφού στα πλέι οφ ήταν αδύνατο να καλύψει διαφορές δέκα περίπου βαθμών. Τώρα πλέον μένει να κατακτήσει την τρίτη θέση που ίσως(λίγες πιθανότητες) οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκα. Και αυτό το σενάριο λογικά θα τελεσιδικήσει τις επόμενες μέρες οπότε αν είναι αρνητικό ίσως ο δεύτερος γύρος  των πλέι οφ αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα για τους «βυσσινί».

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι η ΑΕΛ έχει βελτιωθεί σημαντικά(πιστώνεται στον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο) και είδαμε παίκτες που στην κανονική περίοδο είχαν χαμηλή απόδοση να «βγάζουν μάτια» . Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Δημήτρης Κοντοδήμος και ο Πασχάλης Μελισσάς που κάνουν σπουδαίες εμφανίσεις.

Χθες μιλώντας στους παίκτες ο προπονητής είπε ότι δεν κέρδισε η ΑΕΚ αλλά έχασε η ΑΕΛ και ήταν άδικο. Τόνισε πάντως ότι παρά το καταπληκτικό παιχνίδι που έκανε η ομάδα υπήρξαν λάθη ενώ απέδειξε ότι μπορούσε το απόλυτο στα πλέι οφ. Είπε χαρακτηριστικά: «Αν κερδίζαμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα όλοι θα είχαν φοβηθεί». Πάντως συμπλήρωσε ότι μια νίκη δεν σε πάει στον παράδεισο ούτε μια ήττα στην κόλαση και θα συνεχίσει η ΑΕΛ μέχρι το τέλος να κερδίζει τα παιχνίδια.

Σήμερα ο Παπαδόπουλος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές ενώ ο Κώστας Νεμπεγλέρας που συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του στα εντός έδρας παιχνίδια με Παναχαική και Ολυμπιακό Βόλου.

ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Στο μεταξύ μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος μετράει και δυο τραυματίες καθώς ο Μελισσάς έχει θλάση προσαγωγών και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ηρακλή είναι εξαιρετικά αμφίβολη ενώ γίνονται προσπάθειες να προλάβει την αναμέτρηση ο Κοντοδήμος που έχει πιο ελαφρύ τραυματισμό και περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί από τον Μελισσά.

Δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Ελιομάρ.

ΑΝΑΒΟΛΗ

     Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ  Α.Ε.Λ. (αγώνας της 9.5.15 με ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937) από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β΄ Εθνικής αναβλήθηκε για την Πέμπτη 28-05-2015 και ώρα 10.30.

 

 

Θέμα εισιτηρίων

στα ερτζιανά

Χθες στους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς έγινε θέμα με τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ-ΑΕΚ καθώς φίλαθλοι υποστήριζαν ότι υπήρχαν εισιτήρια με ίδια αρίθμηση. Περιμένουμε την ΠΑΕ να πάρει θέση ενώ είναι άγνωστο αν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά τυπογραφικού λάθους ή υπάρχει κάτι άλλο.

   

ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Χωρίς αδειοδότηση

Ηρακλής, Ολυμπιακός Β.

 

Αρνητικά γνωμοδότησε η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ αναφορικά με το αίτημα του Ηρακλή και τον φάκελο που κατέθεσε και πλέον η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης θα προσφύγει με έφεση προσδοκώντας στην αλλαγή της απόφασης. Παρά τα επιχειρήματα που υπήρξαν από την πλευρά της ΠΑΕ η Επιτροπή στάθηκε αρνητικά εκτιμώντας ότι η νέα ΠΑΕ ξεκινήσει την λειτουργία της από τον Αύγουστο του 2012 άρα δεν συμπλήρωσε πλήρη τριετία από την διάλυση της προηγούμενης φορολογικής ταυτότητας.

Στον Ηρακλή, παράγοντες και νομικοί επιμένουν πως η λειτουργία της νέας εταιρείας ξεκινάει από τον Ιανουάριο του 2012 άρα έχει συμπληρωθεί πλήρης τριετία. Ούτε και το επιχείρημα ότι διανύθηκαν τρεις αγωνιστικές περίοδοι (2012-13, 2013-14 και 2014-15) στάθηκε αρκετό ώστε να πεισθούν τα μέλη της Επιτροπής και να ανάψουν το "πράσινο φως" για να πάρει ο Ηρακλής την αδειοδότηση και να έχει έτσι το δικαίωμα να πραγματοποιήσει κανονικά μεταγραφές.

Επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου είδε την επιτροπή να μην χορηγεί τη σχετική άδεια για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και για το πρωτάθλημα της Football League. Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, έκρινε πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πληροί τα κριτήρια, και η ομάδα της Μαγνησίας αναμένεται να κάνει έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass