ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Διοικητικές «ζυμώσεις» στον Φοίνικα

*Εκλογές στις 26 Μαΐου – «Το μόνο σίγουρο πως δεν θα είναι τα ίδια πρόσωπα στην κεφαλή» έλεγε χθες στην «Ε» διοικητικό στέλεχος

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2015 12:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:17

Του Κ. Γκιάστα

 «Ένα είναι σίγουρο, δεν θα μείνουν τα ίδια πρόσωπα στην κεφαλή της διοίκησης» έλεγε χθες στην «Ε» διοικητικό στέλεχος της ομάδας του Φοίνικα δίνοντας και το στίγμα για τις εξελίξεις που επίκεινται. Ο Φοίνικας μπορεί να παρέμεινε στην Β’ Εθνική όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα παραμείνει στάσιμος και στα διοικητικά καθώς έρχονται οι εκλογές στις 26 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Καλούνται τα μέλη του Α.Ο.Λ."Ο Φοίνιξ" σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 26/5/15 και ώρα 20:00 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44 - ισόγειο) με θέμα τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης Διοίκησης και την εκλογή νέου Δ.Σ. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η επαναληπτική Γ.Σ. θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 21:00 στον ίδιο χώρο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη (συνδρομή 5€) καθώς και οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με την παράδοση της κάρτας τους. Υποψηφιότητες για την εκλογή θα γίνουν δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 25/5/15 στο γραφείο του προέδρου του Συλλόγου κ. Δ.Σφόρτσα (Διογένους 19 & Κουμουνδούρου - α’ όροφος) και του γ.γραμματέα κ. Δ.Παπαστεργίου (Παπακυριαζή 31-33 – α’ όροφος)».

*Όμως οι προεργασίες είναι αυτές που μετράνε στις εκλογές και η σημαντικότερη ημέρα θα είναι αυτή της ερχόμενης Τετάρτης καθώς η διοίκηση του Φοίνικα θα συναντηθεί με ενδιαφερόμενους (είχαν εμπλοκή παλιότερα με την ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο αλλά από άλλο πόστο όχι διοικητικό) Λαρισαίους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν πολλά ενδεχόμενα (κυρίως οικονομικά σε πρώτη φάση και μετά όλα τα άλλα) χωρίς αυτό της μετονομασίας να αποκλείεται.

**Και μια ευχάριστη είδηση για την ομάδα του Φοίνικα καθώς ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Νασιακόπουλος και νυν μέλος της διοίκησης ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας αύριο για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass