ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ «ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ

Έχασε πολύτιμο έδαφος ο Αμπελωνιακός

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2015 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Την ευκαιρία να αποτρέψει νέα απώλεια βαθμών στη μάχη της πρώτης θέσης στον 6ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική και να παραμείνει κοντά στον στόχο του, έχασε χθες ο Αμπελωνιακός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα, μέσα στην έδρα του, με τον Ατρόμητο Παλαμά, στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι της διοργάνωσης.

Στο γήπεδο Αμπελώνα βρέθηκαν χθες 500 περίπου φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 250 περίπου ήταν από τον Παλαμά και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, μέσα σε αθλητικά πλαίσια  αφού δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα κρατάει μόνο το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχε τις δύο μεγάλες φάσεις με τα δοκάρια του Παλάσκα στο 29’ όταν μετά από πάσα στον κενό χώρο του Γρηγορίου, ο επιθετικός των γηπεδούχων επιχείρησε σουτ, η μπάλα αρχικά κόντραρε σε πόδια αμυνομένου και στη συνέχεια χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι για να καταλήξει κόρνερ  και στο 39’ όταν μετά από σέντρα του Γρηγορίου από τα αριστερά, ο Τσετιροκλής με πλασέ πάνω στην κίνηση σημάδεψε το οριζόντιο αυτή τη φορά δοκάρι.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, με τον τερματοφύλακα Γκικούδη να αναδεικνύεται στον κορυφαίο του αγώνα.

Ο Κακαΐτσας στο 55’ με δυνατό σουτ από πολύ καλή θέση εντός μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης με κοντινή κεφαλιά ανάγκασε τον Γκικούδη να μπλοκάρει με δυσκολία, ενώ στο 80’ και πάλι ο Γκικούδης εξουδετέρωσε κοντινή κεφαλιά του Χατζηρίζου.

Στο 88’ ο Τσιρογιάννης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από τον Γκόβαρη, ο επερχόμενος Κόκκινος επιχείρησε το σουτ αλλά ο Γκικούδης αντέδρασε υποδειγματικά, στο 89’ ο Κόκκινος έκλεψε την μπάλα από τον Κωτούλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και τη στιγμή που ήταν έτοιμος να εκτελέσει τον Γκικούδη παρενέβη με τάκλιν αμυνόμενος για να ανακόψει την πορεία της μπάλας προς το τέρμα, ενώ στο 90’+3’ μετά από ωραία ενέργεια από τα αριστερά ο Τσαρταρής μπήκε στη μεγάλη περιοχή, «έσπασε» την μπάλα στον αμαρκάριστο Μερεντίτη ο οποίος σημάδεψε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Μολιχιτούδη (πολύ καλός) με τον Αμπελωνιακό να αναζητά πλέον την πρώτη νίκη στο επόμενο παιχνίδι στον Αλμυρό, ενώ μετά το χθεσινό «διπλό» της Πύδνας η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακή στο Κίτρος  αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα (60’ Περήφανος), Πρικάκης (85’ Χατζούλης), Γκόλτσος, Τζιαρτζιάνης, Κούρος, Μπίκος (78’ Κωτούλας), Τσετιροκλής, Γρηγορίου, Παλάσκας, Κακαβίτσης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Καραγιάννης): Αναστασίου, Μετούσι, Πάτρας, Καρτσάνας, Γκόβαρης, Παππάς, Χατζηρίζος, Κακαΐτσας (64’ Τσαρτσαράς), Μπουντούρης (78’ Μερεντίτης), Κόκκινος, Τσιρογιάννης (90’+4’ Λιάπης).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλμυρός-Πύδνα Κίτρους   1-2

Αμπελωνιακός-Ατρόμητος Π.       0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πύδνα Κίτρους        4-2      6

Ατρόμητος Π.           2-0      4

Αμπελωνιακός         1-2      1

Αλμυρός        1-4      0

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (17/5, 17.00)

Πύδνα Κίτρους- Ατρόμητος Π

Αλμυρός-Αμπελωνιακός

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass