ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2015 23:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:15

Την πιο δύσκολη νίκη της στην πορεία της στη Β΄ εθνική πήρε η ΑΕΚ, επικρατώντας 1-0 της Λάρισας στο Αλκαζάρ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Το γκολ του Πλατέλλα στο 42΄ χάρισε στον "Δικέφαλο" τους τρεις βαθμούς και την επανέφερε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Οποιες αμφιβολίες υπήρχαν για το θέμα "άνοδος", διαλύθηκαν σήμερα καθώς η διαφορά της ΑΕΚ από την τρίτο της βαθμολογίας, Απόλλωνα Σμύρνης, επεκτάθηκε στους 12 βαθμούς, ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές. Ομως, η ομάδα του Τραϊνού Δέλλα παραμένει στην μετριότητα από το ξεκίνημα των πλέι οφ και σήμερα οφείλει τη νίκη της εν πολλοίς στον Γιάννη Ανέστη. Ο 24χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε πολύ σπουδαίες αποκρούσεις σε προσπάθειες του Πινδώνη (49΄, 65΄) και σε σουτ του Γιάντση (75΄) κρατώντας τη νίκη. Ετσι, αποδείχθηκε αρκετό το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε ο Βαγγέλης Πλατέλλας στο 42΄ με "βολίδα" έξω από την περιοχή.

 

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες: Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας - Ανάκογλου, Γεωργέας, Αραβίδης

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης (84΄ Ρίστοβιτς), Σερζίνιο (72΄ Γιάντσης), Eνγκεσάν, Πίντο, Ελιομάρ.

ΑΕΚ (Τραϊνός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης (85΄ Γροντής), Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας (70΄ Γεωργέας), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass