ΜΙΑ ΝΙΚΗ (4-3) ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ (2-1) Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΕΠΣΛ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Με το δεξί οι Νέοι, ηττήθηκαν οι Παίδες

Δημοσίευση: 05 Νοε 2015 10:29

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ η οποία επικράτησε χθες στα Τρίκαλα μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι της τοπικής Ένωσης με 4-3. Η λαρισινή ομάδα αν και ήταν καλύτερη του αντιπάλου της βρέθηκε στο 34’ πίσω στο σκορ με το γκολ που πέτυχε ο Ταμπουράς, ωστόσο στη συνέχεια αντέδρασε και πήρε το προβάδισμα.

Έτσι στο 36’ το σκορ έγινε 1-1 μετά από φάουλ του Πινακά και αυτογκόλ του Κονόμη, ενώ στο 40’ ο Κυρίτσης Ι. με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα κάνοντας το 1-2 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 51’ ο Μπατζέλας μετά από φάουλ του Πινακά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Αρχικά στο 67’ ο Αλεξανδρής μείωσε σε 2-3 και στη συνέχεια στο 72’ ο Δημόπουλος ισοφάρισε σε 3-3.

Τη νίκη στη λαρισινή ομάδα έδωσε στο 82’ ο Αλατάς με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κυρίτση ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Δεληλίγκας, Δημόπουλος, Τσιρογιάννης, Κονόμη, Ζαρίδας, Τσιούφης (55’Μπακρατσάς), Ταμπουράς, Μαγκούτης, Μαγκούτης, Μπρουζούκης (62’Καραθανάσης), Αλεξανδρής, Τσιλίκης (46’Δρόσος).

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κόκοβας, Αλατάς, Κυρίτσης Ι., Τόπης (83’ Χαλάτσης), Κυρίτσης Αθ., Μπατζέλας, Θεοχάρης (65’ Ζαχαράκης), Πινακάς (65’ Κατσαρός), Ζιάκας.

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Αντίθετα από τους Νέους οι Παίδες δεν μπόρεσαν να γευθούν τη χαρά της νίκης και υποχρεώθηκαν σε ήττα με 2-1. Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο 40λεπτο με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 55’ με τον Τσιρογιάννη, ενώ στο 59’ ο Παπαδάκος με πέναλτι έκανε το 2-0. Η ομάδα της Λάρισας μείωσε σε 2-1 στο 70’ με τον Τσαρούχα, ενώ στη συνέχεια έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να κάνει ακόμα και την ανατροπή.

ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Μπουρούσης, Καρακώστας Ε., Μπονέλης, Αγραφιώτης, Γκουβίνας, Καραγκούνης, Καλτσάς, Τάμπος (70’ Παλαντζάς) , Καρακώστας Θ. (75’ Γαντζούλας), Παπαδάκος, Τσιρογιάννης (63’ Γιαννακόπουλος).

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κολοβός, Δραγατσίκης, Χλωρός, Καφανέλης, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Τσαρούχας, Σούμπασης, Σκουλίδης, Ποτός (65’ Γκουνάρας), Αθανασιάδης (41’ Μαναός).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Λάρισας          2-1 π., 3-4 ν.

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Καρδίτσας    2-2 π., 3-0 ν.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ Τρικάλων     6-2         6

ΕΠΣ Θεσσαλίας  2-2         1

ΕΠΣ Καρδίτσας   3-6         1

ΕΠΣ Λάρισας       1-2         0

* ΕΠΣ Λάρισας και ΕΠΣ Θεσσαλίας έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

ΝΕΟΙ

ΕΠΣ Λάρισας       4-3         3

ΕΠΣ Θεσσαλίας  3-0         3

ΕΠΣ Τρικάλων     4-5         1

ΕΠΣ Καρδίτσας   1-4         1

* ΕΠΣ Λάρισας και ΕΠΣ Θεσσαλίας έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/11)

ΕΠΣ Καρδίτσας- ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Θεσσαλίας- ΕΠΣ Τρικάλων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass