ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ ΜΕ 3-0 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Ακάθεκτος και στο κύπελλο ο Κίσσαβος Συκουρίου

*Ο Σπ. Μπέλτσιος «καθάρισε» για τον Αργυροπούλι (2-1)* Οι Αμπελόκηποι πέρασαν από το Ελευθεραί με «χρυσό» σκόρερ τον Αθανασάκη (1-0) *Συνέχεια σήμερα (14.30) με έξι αναμετρήσεις και ντέρμπι στη Φαλάνη ανάμεσα σε Σμόλικα και Μακρυχώρι

Δημοσίευση: 04 Νοε 2015 8:00

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του στο θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΛ ο Κίσσαβος Συκουρίου ο οποίος επικράτησε χθες με 3-0 του Χειμαδίου. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο Χειμαδίου για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με τον Κίσσαβο Συκουρίου να παίρνει με το ίδιο ακριβώς σκορ τη νίκη και τότε.

Η ομάδα του Νίκου Ανδρέου έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δημιούργησε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ήταν αρκετά ανταγωνιστικός –ιδιαίτερα στην επανάληψη το συγκρότημα του Κώστα Παπαρίζου ήταν ιδιαίτερα απειλητικό και προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ο πολύ καλός χθες Φαρμάκας δεν το επέτρεψε.

Το 1-0 έγινε στο 32’ με σκόρερ τον Δεληγιάννη. Ένα γκολ που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους ως οφσάιντ. Στο 51’ ο Κόκκινος με διπλή προσπάθεια -σούταρε ο Τσικόπουλος απέκρουσε και με νέο σουτ- έγραψε το 2-0. Το Χειμάδι στο μεγαλύτερο μέρος του β’ ημίχρονου ήταν στο προσκήνιο και πίεσε για το γκολ χωρίς όμως να το πετύχει αφού ο Φαρμάκας όπως προαναφέρθηκε όποτε χρειάστηκε επενέβη με αποφασιστικότητα για να φτάσουμε στο 77’ όταν διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με αυτογκόλ του Β.Γ. Νούσιου στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κορέστη που είχε βοηθούς τους κ. Νίκζας και Δ. Τέγο.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Ανδρέου): Φαρμάκας, Δ. Αγγέλης, Ερ. Τσάκε (69’ Ανδρώνης), Γκανάτσιος, Αλμυρούλης, Γουργιώτης, Κόκκινος (76’ Ζαϊρές), Δεληγιάννης (46’ Κάστας), Κυριάκος, Πικούλης, Κουκουτσέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ (Παπαρίζος): Τσικόπουλος, Δαλαμπύρας, Θεοχαρίδης (67’ Θ. Τσαγκούλης), Β. Τσαγκούλης, Θ. Τόπης, Παληκάρης (69’ Σεβδαλής), Γ. Καραντώνης, Νούσιος Β/Γ, Σούμας (62’ Στ. Λίταινας), Γκοργκόλης, Τσάκος

«ΧΡΥΣΟΣ» ΣΚΟΡΕΡ Ο ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ

Ο νεαρός Αθανασάκης ήταν ο παίκτης που έκρινε το παιχνίδι στο Ελευθεραί και χάρισε στην ομάδα των Αμπελοκήπων την πρόκριση χάρη στο «χρυσό» γκολ που πέτυχε στο 61’ με γυριστό σουτ μετά από φάουλ του Αχ. Τριτάρη.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Ταξιάρχης): Χατζήνας, Μαρούδης, Κατσαβριάς, Ντουρουντάκης, Λεμονής, Τσιμπουργκινίδης (55΄Ζιώγας), Καβράκος (46΄Καββαδίας), Ευσταθιάδης, Σκαπέρδας, Μέκρας Γ. (46΄Καραγιάννης), Θεοδώρου.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Χολέβας-Ταυλαρίδης): Μπονόμι, Τζόγκας, Δούκας, Καραούλης, Τζορμακλιώτης (73’ λ.τ Γούτος), Τριτάρης Αχ. (79’ Παλαμίδας), Αθανασάκης (70’ Ντε Λα Ρόσα), Ποτόσογλου, Κωστομοίρης, Σαγάνης, Θανάσης.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΣΠ. ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ

Με δύο τέρματα του έμπειρου επιθετικού Σπύρου Μπέλτσιου η Δόξα Αργυροπουλίου έκαμψε την αντίσταση της Ακαδημίας Τυρνάβου (2-1) και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αρχικά με πέναλτι στο 25’ και στη συνέχεια στο 75’ ο Σπύρος Μπέλτσιος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 88’ με αυτογκόλ του Καρρά.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Ι, Μπαχτσιβάνος ΙΙ, Καρράς, Βλιώρας (65’ Μπούζο), Τσούτσας Ν. (73’ Μεσημέρης), Πέρπερας, Δεμέστιχας, Χατζής, Χαρισούλης, Τσούτσας Α. (80’ Πίγκας), Μπέλτσιος.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου ΕΠΣΛ συνεχίζεται σήμερα με έξι αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το ντέρμπι της Φαλάνης ανάμεσα στον Σμόλικα και τον Αετό Μακρυχωρίου. Δύο ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα κάνουν ποδαρικό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σήμερα, αφού το παιχνίδι του α’ γύρου του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για τις 29 του μηνός.

Από κει και πέρα ο πρωτοπόρος της Α’ Ερασιτεχνικής Αχιλλέας Φαρσάλων να αντιμετωπίσει στην Αμπελιά την τοπική ομάδα, ο Απόλλωνας Λάρισας θα αγωνιστεί στη Μελιβοία, η Δόξα Βλαχογιαννίου στο Πουρνάρι, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ στη Νίκαια και Δήμητρα Γιάννουλης στην Κοιλάδα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Τα χθεσινά αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΛ έχουν ως εξής:

Α’ ΌΜΙΛΟΣ

Αργυροπούλι-Αστέρας Τυρνάβου              2-1

ΣΗΜΕΡΑ 14.30

Πουρνάρι- Βλαχογιάννι

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/11

Φαλανιακός-Οικονόμος

Π.Ο. Ελασσόνας-Δωτιέας

Β’ ΌΜΙΛΟΣ

Βούναινα-Πύρασος         (προκρίνονται ά.α. τα Βούναινα)

Αγ. Ανάργυροι-Ρ. Φεραίος (προκρίνονται ά.α. οι Αγ. Ανάργυροι)

ΣΗΜΕΡΑ 14.30

Παναγροτικός- Αβέρωφ

Αμπελιά -Αχιλλέας Φ.

Γ’ ΌΜΙΛΟΣ

Συκούριο-Χειμάδι            3-0

ΣΗΜΕΡΑ 14.30

Κοιλάδα – Δήμητρα Γιάνν.

Σμόλικας-Μακρυχώρι

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/11

Αμπελωνιακός-Τύρναβος

Δ’ ΌΜΙΛΟΣ

Ελευθεραί-Αμπελόκηποι               0-1

Αστραπή Ν.Π.-Νίκη Β.    (προκρίνεται ά.α. η Αστραπή)

ΣΗΜΕΡΑ 14.30

Φιλοκτήτης-Απόλλων Λ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/11

Τοξότης-Ηρακλής Λάρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass