ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Δίπλα στους πρόσφυγες η ΑΕΛ

*Τους ενισχύει με την αρωγή του Δήμου Λαρισαίων και των συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας

Δημοσίευση: 04 Νοε 2015 9:54

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η ΑΕΛ μπορεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη Football  League μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στις έξι αγωνιστικές, όμως  και εκτός αγωνιστικών χώρων είναι πρώτη.

Το κοινωνικό τους  πρόσωπο δείχνουν  λοιπόν για μία ακόμα φορά οι «βυσσινί», που κινητοποιούνται  για την ενίσχυση των προσφύγων με είδη πρώτης ανάγκης. Σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και όλους τους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας, διοργανώνουν συγκέντρωση για ρούχα, φάρμακα και παιχνίδια το Σαββατοκύριακο (14-15/11) μπροστά από την μπουτίκ του συλλόγου, πριν τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ετοιμάζει την πρώτη κοινή δράση με τον Δήμο Λαρισαίων και όλους τους συνδέσμους φιλάθλων της ΑΕΛ. Μπροστά από τον χώρο του Vissini Store (μπουτίκ) στο AEL FC ARENA το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Νοεμβρίου, δηλαδή το Σοββατοκύριακο της διεξαγωγής του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, διοργανώνεται συγκέντρωση ρούχων, παιχνιδιών και φαρμάκων, τα οποία σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του Δήμου Λαρισαίων θα δοθούν στους πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα μέσω των τουρκικών παραλίων. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ζητήσει από τη Football League πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα να επιτραπεί να κρατηθεί δύο λεπτών σιγή στη μνήμη των θυμάτων παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθεια των γονέων τους να αποφύγουν  τα δεινά του πολέμου και να ζήσουν μια ελεύθερη ζωή».

ΕΚΤΙΕΙ ΜΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα αγωνισθεί μεθαύριο Παρασκευή  6 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 η ΑΕΛ, στο Δημοτικό Στάδιο Γάλλου κόντρα στον Κισσαμικό.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και στόχος της λαρισινής ομάδας  είναι να φύγει  με ένα θετικό αποτέλεσμα,  από την Κρήτη.

Οι «βυσσινί» παραμένουν αήττητοι στην κορυφή του πίνακα με 16 βαθμούς,  περισσότερους από την Κέρκυρα και θέλουν να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τη διαφορά.

Ο τεχνικός  Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Αναστασόπουλου, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο AEL FC ARENA συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ παράλληλα έχει και ένα πρόβλημα στο χέρι του.

Έτσι, το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε ο 22χρονος άσος να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στον συγκεκριμένο αγώνα.

Απών από τη μάχη της Κρήτης θα είναι και ο Ουρτάδο, ο οποίος χθες ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων με τον γυμναστή της ομάδας Κώστα Μαντζιώκα.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ και οι παίκτες  έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, μετά και τη σημαντική  νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση, αύριο οι παίκτες θα προπονηθούν το πρωί και στις 3 μ.μ. θα αναχωρήσει η αποστολή για την Θεσσαλονίκη, αεροπορικώς μετά στις 6.30 μ.μ. από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα πετάξει για τα Χανιά και από εκεί θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, όπου και θα γίνει την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 (OTE SPORTS), ο αγώνας με τον Κισσαμικό.

Μετά το παιχνίδι η αποστολή της ΑΕΛ θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και αργά το βράδυ αναμένεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Την Κυριακή ο Αλέξης Κούγιας ήταν στο AEL FC ARENA, πανηγυρίζοντας  τη μεγάλη νίκη της ΑΕΛ στο γειτονικό ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό Βόλου(1-0).

Μια ημέρα μετά τη Δευτέρα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας και παρακολούθησε μια ακόμη θεσσαλική μονομαχία ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Α.Ο.Τρικάλων.

Η ΑΣΑ κέρδισε στο 90΄2-1 και ο κ.Κούγιας που πήγε για δεύτερη φορά στη γειτονική πόλη(σ.σ. η πρώτη ήταν στο ματς με την Παναχαϊκή),  παρακολούθησε τον αγώνα από τη Θύρα των επισήμων και όπως μας ανέφεραν φίλαθλοι της Αναγέννησης, τους συνεχάρη στο τέλος για τα ψυχικά αποθέματα που βρήκε η ομάδα τους και ανέτρεψε το 0-1.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία για αύριο  Πέμπτη 05/11 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:

-Την ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3,  4, 5, 6, 13, 14, 15 εδ. α΄ παρ. 3. υποπαρ. Β΄, περ. α΄ και ε΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων(ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937  1-11-2015).

-Την ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ  και τους  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ με βάση την πειθαρχική δίωξη  του υπεύθυνου άσκησης δίωξης της ΕΠΟ,  για  όσα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια  του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. την 17.10.2015 και δεν καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνος, τιμωρούνται δε σύμφωνα με τις αναφερόμενες στην πειθαρχική δίωξη διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα και του Κώδικα Δεοντολογίας  της ΕΠΟ.

-Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και τον ΜΑΣΤΡΟΚΥΡΙΑΚΟ ΧΡΗΣΤΟ(εκπρόσωπο) για παράβαση  άρθρων(αγώνας ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-11-2015).

-Την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και τον ΜΠΟΥΡΜΠΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ(πρόεδρο) για παράβαση άρθρων (αγώνας ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ. - ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ 2-11-2015).

-Τον κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 για παράβαση  άρθρων(αγώνας ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-11-2015).

-Τον KARAMA KHACID διερμηνέα της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ για παράβαση άρθρων (αγώνας ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-11-2015).

-Την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για παράβαση άρθρων (αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΕΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΝΕΩΝ 31.10.2015).

-Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ για παράβαση άρθρων (αγώνας Νέων ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ  – ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ  31.10.2015).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass