ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

«Καυτή» η αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2015 21:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:02
           

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας του πρωταθλήματος, καθώς το πιο βασικό θέμα που θα απασχολήσει την ημερήσια διάταξη είναι η «ολική ή μερική επικύρωση» της βαθμολογίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

 

Με βάση τα έως τώρα ισχύοντα, ολική επικύρωση της τελικής κατάταξης είναι δύσκολο να γίνει, αφού τουλάχιστον τρεις ΠΑΕ θα ζητήσουν να τηρηθεί αναμονή επί του θέματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις «διαρροές», Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός και Εργοτέλης είναι (ως τώρα) οι σύλλογοι που θα θα αιτηθούν να μην επικυρωθεί η βαθμολογία.

 

Ως προς τους «πράσινους», η αθηναϊκή ομάδα θα επικαλεστεί τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο που διερευνά η ελληνική Δικαιοσύνη και οι οποίες, κατά τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, δύνανται στο τέλος να διαφοροποιήσουν την κατάσταση στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

 

Μη επικύρωση της βαθμολογίας αναμένεται να ζητήσουν επίσης Λεβαδειακός και Εργοτέλης, εδράζοντας αμφότεροι το αίτημά τους στον ίδιο λόγο ως άμεσα ενδιαφερόμενοι, αφού, αν τελικώς υπάρξει ποινή υποβιβασμού ομάδων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, θα διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία, από την οποία υποβιβάστηκαν την Κυριακή.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass