ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ(15:00)

Δύσκολες αποστολές για Οικονόμο, Τύρναβο

*Παίζουν στη Ν.Αγχίαλο(Πύρασος) και στο Νεοχώρι Τρικάλων(ΑΕΦ), αντίστοιχα

Δημοσίευση: 01 Νοε 2015 8:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Δύσκολο έργο θα έχουν σήμερα το απόγευμα(15:00) ο Οικονόμος και ο Τύρναβος 2005, στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Το σωματείο  της Τσαριτσάνης δοκιμάζεται στη Νέα Αγχίαλο με τον τοπικό Πύρασο και  η τυρναβίτικη ομάδα στο Νεοχώρι Τρικάλων, κόντρα στην Α.Ε.Φαρκαδόνας.

Και οι δυο προέρχονται από σημαντικές νίκες, 1-0 οι «Πράσινοι» τη Φαρκαδόνα και 2-0 οι «κυανέρυθροι» στο Μαρτίνο, με την ψυχολογία να είναι ανεβασμένη.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, τα νέα από τους δυο εκπροσώπους του νομού(σ.σ. ο Δωτιέας έχει ρεπό), έχουν ως εξής:

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Οικονόμος στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, με αντίπαλο τον τοπικό Πύρασο.

Ασφαλώς και είναι ένα παιχνίδι όπου οι «Πράσινοι» μπορούν με σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία να διεκδικήσουν ακόμη και τη νίκη.

Όμως θα πρέπει να εκμεταλλευτούν  τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, να αποφύγουν τα λάθη και να αντιδράσουν έξυπνα στην πίεση που ενδεχομένως να ασκήσει ο αντίπαλός τους.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Τάσος Μπεριτζάς δεν υπολογίζει και πάλι τους Σιάτρα, Τσάτσο(τραυματίες), τον Τόλιο που δεν είναι έτοιμος μετά την εγχείριση που έκανε στις πυώδεις αμυγδαλές του και τον Μάνικο, ο οποίος

αναμένεται στο τέλος  της εβδομάδας να μετατεθεί από  τα Χανιά στην 1η Στρατιά της Λάρισας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν  οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γούπος, Νούσιας, Ντάλλας, Πρίφτης, Κορομηλάς, Μαχαίρας, Καψιώχας, Μπαλής, Αγρόδημος, Βούζας, Καμπέρης, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Καραβασίλης, Καραγιάννης, Σενκάι, Γκαμπέτας, Μαστροδήμος, Κωστόπουλος, Παπαδήμος και Δημητρέλης.

*Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.Παλιούρας, Τοροσιάδης, Ντόκας (Μακεδονίας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ.Χρήστος Κούγκουλος(Τρικάλων)

Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Στο δημοτικό  γήπεδο Οιχαλίας(Νεοχώρι)  Τρικάλων θα παίξει ο Τύρναβος 2005, με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Η Α.Ε.Φαρκαδόνας είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποδοσφαιριστές αξιόλογους και οι παίκτες του Μιλτιάδη Ζιάκα οφείλουν να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, διότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση  με αυτό στο Μαρτίνο.

Όλη την εβδομάδα ο Μελιβοιώτης τεχνικός των «κυανέρυθρων» προσπάθησε να περάσει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές, πως κάθε παιχνίδι έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον και για να έχει αξία η σπουδαία νίκη στο Μαρτίνο, χρειάζεται να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υφίστανται αγωνιστικά προβλήματα, στην αποστολή ο Μιλτιάδης Ζιάκας πήρε όλους τους παίκτες και θα επιλέξει πριν το παιχνίδι, τη δεκαοκτάδα. Οι ποδοσφαιριστές είναι:  Παπαγιάννης, Κούτσικος, Αϊβάζης, Καρλιάμπας, Μπαρούτας, Μπαξεβάνος, Σβερκούλης, Κρίτσας, Λούγκος, Νούσιος, Παπαϊωάννου, Παπαχρήστος, Τασιούλης, Κόκκορας, Τσιρλίδης, Λίταινας, Χρηστίδης, Καρατάσιος, Μητσογιάννης, Γελαλής,  Μανιώτης, Νασιάκος, Τσιάγκος και Παναγιώτου.

*Διαιτητές θα είναι οι κ.Γιούργας, Βλάσσης, Γραικός (Κέρκυρας) και παρατηρητής διαιτησίας  ο κ.Κων/νος Αθανασίου(Ηπείρου)

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(7η αγωνιστική-15:00)

Φαρκαδόνα-Τύρναβος

Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Οικονόμος

Φωκικός-Οπούντιος Μαρτίνου

Αιγινιακός-Πύδνα Κίτρους

Νίκη Βόλου-Εθνικός Φιλιππιάδας

Πιερικός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Αχέρων Καναλακίου-ΑΕ Καραϊσκάκης

Θεσπρωτός-Ρήγας Φεραίος

*Ρεπό έχει ο Δωτιέας Αγιάς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 6 αγώνες)

1. Καραϊσκάκης ΑΕ      8-3  16

2. Εθνικός Φιλιππιάδας      4-0  12

3. Θεσπρωτός       6-3  11

4. Πύδνα Κίτρους*        11-5       10

5. Αιγινιακός* 4-1  10

6. Οικονόμος*       5-4  10

7. Δωτιέας Αγιάς   7- 6 9

8. Πύρασος Ν. Αγχιάλου*    6-6  7

9. Ρήγας Φεραίος 3-5  6

10. Τύρναβος 2005      4-4  6

11. Πιερικός* 7-1  5

12. Φαρκαδόνα     8-10       4

13. Αχέρων Καναλακίου      1- 5 4

14. Νεοκαισάρεια*       5-10       4

15. Οπούντιος Μαρτίνου     3-11       1

16. Φωκικός  4-10       1

17. Νίκη Βόλου     4-6  0

*Η Νίκη Βόλου έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. Super League και ο Πιερικός επίσης με  -6 βαθμούς με απόφαση της Football League, αποφάσεις που εφαρμόζονται αν και εκκρεμεί η προσφυγή που έχουν κάνει στο διαιτητικό  δικαστήριο οι δυο ομάδες, για απαλοιφή  της ποινής τους.

* Η Νίκη Βόλου έχασε τον αγώνα με τον Πιερικό στα χαρτιά παρότι κέρδισε με 2-1 και  της αφαιρέθηκαν  παράλληλα δυο βαθμοί. Η  απόφαση της Π.Ε. ΕΠΟ εφαρμόζεται, αν και θα τελεσιδικήσει στην επιτροπή εφέσεων, μετά την έφεση της βολιώτικης ομάδας.

*Με αστερίσκο  οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass