ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ (18.00)

Προσκλητήριο νίκης!

* Ο Ουρτάδο για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός αποστολής

Δημοσίευση: 01 Νοε 2015 9:30

Του Σωτ. Κέλλα

Προσκλητήριο νίκης έχει σημάνει στις τάξεις της ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα που δίνει η λαρισινή ομάδα στις 6 μ.μ. (ΟΤΕ sport) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ael Fc Arena. Τα εισιτήρια φεύγουν με ρυθμούς «πολυβόλου» και αναμένεται το γήπεδο να είναι κατάμεστο αφού ο κόσμος διψάει για την τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ψυχολογία των «βυσσινί» βρίσκεται στα ύψη και πώς να μην είναι αφού από την αρχή της προετοιμασίας έχουν πετύχει 17 νίκες και μια ισοπαλία. Ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί.

Για το σημερινό παιχνίδι οι φίλαθλοι ετοιμάζουν μια θερμή υποδοχή στους παίκτες θέλοντας να στείλουν το μήνυμα ότι δεν θα ασχοληθούν με τους αντιπάλους παρότι το παιχνίδι είναι ένα θεσσαλικό ντέρμπι που πολλές φορές χρησιμοποιείται για να αναβιώσει η κόντρα μεταξύ δυο πόλεων των Λάρισας και Βόλου.

Η επίσημη ΑΕΛ θέλει να διδάξει και ποδοσφαιρικό πολιτισμό και χαρακτηριστική ήταν η κίνησή της να δώσει τριπλάσιες προσκλήσεις στην ομάδα του Βόλου από αυτές που δικαιούται με βάση το πρωτόκολλο του παιχνιδιού.

Ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς έχει δύσκολο έργο να επιλέξει τους έντεκα που θα ξεκινήσουν. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και εκφράζουν την επιθυμία να αγωνισθούν.

Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πολ Ουρτάδο που παρότι το ιατρικό επιτελείο άναψε «πράσινο φως» για τη συμμετοχή του αποφασίσθηκε να μην παίξει για προληπτικούς λόγους. Αντίθετα κανονικά στην αποστολή είναι ο Κουτσιανικούλης.

Στην αποστολή που κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» ο Ντόστανιτς πήρε μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές: Καβουσάκη, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκη, Βέρτζο, Κομεσίδη, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκη, Κοντοχρήστο, Αναστασόπουλο, Ναγιάρ, Μπανούση, Μπουντόπουλο, Πάτο, Κουτσιανικούλη, Χοτζάλι, Ροβίθη, Κρητικό, Καπό, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκη.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου και ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ και νυν της ομάδας του Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Στρατηλάτης, Δασκαλάκης, Αρβανίτης, Ντάσιος, Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Μπουτζίκος, Διαμαντόπουλος(συμμετέχει πρώτη φορά στην αποστολή), Σκοπελίτης, Τσιάρας(Λαρισαίος πρώην παίκτης της ΑΕΛ), Καραμανλής(πρώην παίκτης του Τυρνάβου), Νάστος, Νικολόπουλος, Μοράν, Γουόρντεν, Αλαμάνης, Νικολιάς, Ζέρης, Κυζιρίδης, Ντεπέτρις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass