Ο ΣΕΝΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΛ Φ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ:

«Έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα»

*Χωρίς προβλήματα και μέσα σε καλό κλίμα ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με το Ανατόλια (20.00, κλ. Αλκαζάρ)

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2015 8:04

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με χαμηλούς τους τόνους, πολλή δουλειά και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι με το Ανατόλια (20.00 κλ. Αλκαζάρ) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής Ανδρών. Οι «βυσσινί» που σε τρία παιχνίδια μετρούν ισάριθμες νίκες (έχουν κάνει το ρεπό τους) θέτουν τις βάσεις για ανάλογη συνέχεια, στοιχείο που προκύπτει αφενός από την πειθαρχημένη αγωνιστική τους παρουσία αλλά κυρίως από το γεγονός ότι έχουν πολλές δυνατότητες σας ομάδα όπως επισήμανε και ο Φάνης Παπακώστας.

Ο έμπειρος σέντερ των «βυσσινί» τόνισε ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί η δύναμη της έδρας και παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο χρόνος θα είναι σύμμαχος της ΑΕΛ αφού υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους λέγοντας ότι η ανωτερότητα της ΑΕΛ έναντι του αντιπάλου της θα πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια.

«Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή. Το Ανατόλια είναι μία ομάδα που τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει έναν σταθερό βασικό κορμό. Αυτό σημαίνει ότι έχει ομοιογένεια και είναι μία δουλεμένη ομάδα. Εμείς να δείξουμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και αν πιάσουμε ένα καλό στάνταρτ απόδοσης δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο» επισήμανε ο Φάνης Παπακώστας και πρόσθεσε:

«Το σημαντικό είναι ότι διατηρούμε τη δύναμη της έδρας. Πιστεύω ότι η ΑΕΛ σταδιακά θα παίξει ακόμα καλύτερα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σχεδόν άλλαξε η μισή ομάδα από πέρσι.

Ανησυχήσαμε λίγο στην αρχή με την απουσία του Τσούτσου, με την αναβολή της πρεμιέρας, με το ρεπό για το κατά πόσο έτοιμοι θα ήμασταν αλλά όπως αποδείχθηκε στην πράξη δεν μας επηρέασε όλη αυτή η κατάσταση που περάσαμε. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα. Φτάνει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι ενθαρρυντικό το ότι ξεκινήσαμε με νίκες και πιστεύω ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας και σίγουρα αυτό θα φανεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος μέσα στον αγωνιστικό χώρο» κατέληξε ο σέντερ της ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass