ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

«Δεν παίζει καλά αλλά κερδίζει…»

* Χωρίς Ελιομάρ στους αγώνες με Ηρακλή και Παναχαϊκή

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2015 13:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:02

Του Σωτ. Κέλλα

Στους ρυθμούς του αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει αύριο στο Αλκαζάρ (6 μ.μ.) κινούνται όλοι στην ΑΕΛ και στόχος είναι η νίκη που θα δώσει αμυδρές ελπίδες για την πρώτη δυάδα στη λαρισινή ομάδα αλλά παράλληλα θα «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό την τρίτη θέση σε περίπτωση που αυτή αποδειχθεί προνομιούχα για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα λόγω περιπετειών που έχουν διάφορες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Σούλης Παπαδόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το παιχνίδι στον Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου και να αφοσιωθούν στην αυριανή αναμέτρηση. Έκανε αναφορά στην ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ στα πλέι οφ δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά κερδίζει τα παιχνίδια. Αυτό δείχνει τις δυνατότητες που έχει σαν ομάδα . Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει όταν παίξει και καλά. Γι’ αυτό θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, πάνω από το 100% των δυνάμεών σας οφείλετε να δώσετε».

Ο Παπαδόπουλος όμως έλεγε και ενδιαφέροντα πράγματα μετά σε φιλικό του περιβάλλον αναφερόμενος και σε δημοσίευμα της «Ελευθερίας της Δευτέρας». Είπε και για τον ασπασμό στην εικόνα της Παναγίας πριν το ξεκίνημα του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου (φωτογραφία που δημοσίευσε η Ε.τ.Δ») ότι δεν θέλει  τα θρησκευτικά του πιστεύω να βγαίνουν προς τα έξω και αυτό που παρακαλεί πάντα είναι να βγαίνουν γεροί οι παίκτες από τον αγώνα. Κερδίζει άλλωστε, τόνισε, όποιος δουλεύει καλύτερα στις προπονήσεις.

Στη συνέχεια μίλησε και για την προτίμηση στον Μελισσά αντί του Σαρακατσάνου στο κεντρικό δίδυμο των σέντερ μπακ λέγοντας ότι έβαλε τον πρώτο επειδή είναι πιο ψηλός και ο Ολυμπιακός Βόλου αρέσκεται να παίζει ψηλό παιχνίδι ιδίως μετά από τις βαθιές μπαλιές του τερματοφύλακα.

Στο μεταξύ για τη λεκτική αψιμαχία (δεν εκτραχύνθηκε) που είχαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι δυο προπονητές της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού Βόλου ο Σούλης Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ο πρώτος είπε ότι ζήτησε φερ πλέι όταν τραυματίστηκε ένας παίκτης της λαρισινής ομάδας αλλά ο Ελευθερόπουλος είπε ότι δεν παίζουν φερ πλέι(το αποτέλεσμα σε εκείνο το σημείο ήταν 0-0).

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι και θα ανακοινωθεί η αποστολή στην οποία δεν θα μετέχουν οι τιμωρημένοι Καρανίκας, Μπόγιοβιτς.

Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΕΛΙΟΜΑΡ

Ο Ελιομάρ Σίλβα συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχθηκε στον Βόλο και θα χάσει τους δύο από τους τέσσερις επόμενους αγώνες της ΑΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες επιλέχθηκαν τα παιχνίδια με Ηρακλή εκτός έδρας και Παναχαϊκή εντός έδρας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Με τις γνωστές απουσίες (Μάνταλος, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς), αλλά με τον Αλεξάντρε Ντακόλ να επιστρέφει στην αποστολή, ταξιδεύει η ΑΕΚ στη Λάρισα για τον αγώνα εναντίον της ΑΕΛ. Ο Βραζιλιάνος που έχει μπει εδώ και μία εβδομάδα στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, είναι πλέον απόλυτα έτοιμος κι έτσι ο Δέλλας τον συμπεριέλαβε στους 20 παίκτες που θα μεταβούν σήμερα στη θεσσαλική πρωτεύουσα για τον αυριανό αγώνα στο πλαίσιο της 4ης ημέρας των πλέι οφ Β΄ εθνικής. Εκτός έμειναν οι Πεταυράκης (κλήθηκε ο νεαρός Σβάρνας) και Μάρκος Ντούνης.

Η αποστολή: Ανέστης, Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σαρρής, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Φαγέ, Ζόριτς, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Ντακόλ, Αραβίδης, Κρισάντους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας που θα γίνει αύριο Τετάρτη 13 Μαΐου 2015. Ο 38χρονος, Αριστομένης Κουτσιαύτης, από το Σύνδεσμο Διαιτητών Άρτας, πυροσβέστης στο επάγγελμα, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο Στάδιο Αλκαζάρ (18:00). Βοηθοί του θα είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από τον σύνδεσμο Πιερίας και ο Σπυρίδων Γουργιώτης από το σύνδεσμο Φθιώτιδας. Τέταρτος θα είναι ο Στυλιανός Φώτης από το σύνδεσμο Εύβοιας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Γκρούτσης από το σύνδεσμο. Κορίνθου.

Αναλυτικά :

18:00 ΑΕΛ-ΑΕΚ OTE Sport 1 HD: Κουτσιαύτης (Άρτας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας), 4ος: Φώτης (Εύβοιας), παρ.: Γκρούτσης(Κορίνθου)

18:00 Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής OTE Sport 2 HD: Κύζας (Δράμας),  Καραβασίλης (Καβάλας), Σίπκας (Πέλλας), 4ος: Σέζος (Κιλκίς), παρ.: Σπυρόπουλος(Φθιώτιδας)

18:00 Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου OTE Sport 3 HD: Μαντάκης (Ημαθίας),  Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής), παρ.: Γιαννόπουλος(Αθηνών)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 6-40 ΕΥΡΩ

Ξεκίνησε χθες το απόγευμα από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, CITY STORE (οδό Μανωλάκη 9-11) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ με την ΑΕΚ και τιμώνται από 6 ευρώ έως 40 ευρώ. Η διάθεση θα συνεχιστεί σήμερα Τρίτη (12/05) το πρωί 09:00-14:00 και το απόγευμα 17:00-21:00 και αύριο Τετάρτη 09:00-16:00, ενώ στη συνέχεια τα εισιτήρια θα δίνονται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές ανά θύρα έχουν ως εξής:

-Θύρα 3: 40 ευρώ

-Θύρες 2 & 4: 15 ευρώ

-Θύρα 10: 10 ευρώ

-Θύρες 6 & 8: 6 ευρώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass