ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ (17:15 - OTE SPORT)

Θέλει να κερδίσει και αυτή τη μάχη η ΑΕΛ

* Με νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα- Δύσκολα θα προλάβει ο Ουρτάδο

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2015 10:37

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η ΑΕΛ έχει μια πολύ καλή πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα της Football League και στόχος της είναι να δείξει το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αύριο στις 17:15 οι «βυσσινί» ρίχνονται στη μάχη της συγκεκριμένης διοργάνωσης, όπου καλούνται στο δημοτικό στάδιο της Ελευσίνας κόντρα στον Πανελευσινιακό, να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναμφισβήτητα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, η οποία έχασε στο AEL FC ARENA για το πρωτάθλημα με σκορ 3-1, όμως αύριο ενδεχομένως να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Γι΄αυτό τον λόγο η ΑΕΛ πρέπει να είναι σοβαρή από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, προκειμένου να πάρει το ποθητό αποτέλεσμα και ακολούθως στους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Πανσερραϊκό, να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Από αγωνιστικής πλευράς, βέβαιο πρέπει να θεωρείται το ότι ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς θα παρατάξει μια ενδεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα και περιμένει από αυτούς που θα χρησιμοποιήσει, να δείξουν το ταλέντο τους.

Χθες η προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ και οι παίκτες ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα.

Περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορία της μπάλας, ενώ βάρος δόθηκε και στα στημένα.

Στην αυριανή αναμέτρηση αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Κομεσίδης, Καπός, Χοτζάλι, Ροβύθης και ίσως ο Κρητικός, ενώ θα ξεκουραστούν βασικοί ποδοσφαιριστές.

Δύσκολα πάντως είναι σε θέση να αγωνισθεί ο Ουρτάδο, εκτός αν σήμερα παρουσιάσει θεαματική βελτίωση από τον τραυματισμό που προέρχεται και τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση στις 10 το πρωί και εν συνεχεία το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει, για την Ελευσίνα.

Όσον αφορά τώρα στον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, το ντέρμπι άρχισε ουσιαστικά από χθες, με εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

* Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα του πρωταθλήματος στο AEL FC ARENA, όπου η ΑΕΛ επικράτησε με 3-1 και θέλει αυτό να το επαναλάβει αύριο στην Ελευσίνα.

ΔΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β. Ο ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο 31χρονος ρέφερι, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, από το Σύνδεσμο Ηπείρου, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο AEL FC ARENA (Κυριακή 01/11, 18:00). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό 3-1, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Τζιαμπάσης και ο Θεόδωρος Τζιουβάρος από τον σύνδεσμο Κοζάνης. Τέταρτος θα είναι ο Διονύσιος Ζούγρας από την Ένωση Κοζάνης και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15:00 Εργοτέλης - Πανελευσινιακός: Φώτης (Ευβοίας), Αναστασάκης (Χανίων), Κομισοπούλου (Χανίων), 4ος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), παρ.Αθανάσιος Νικολακόπουλος(Αθηνών)

15:00 Παναιγιάλειος - Απόλλων Σμύρνης: Πουλημάς, Σκορδίλης (Κέρκυρας), Κοκμοτός (Ρεθύμνου), 4ος Μπλάνας (Μεσσηνίας), παρ.Αντωνία Κόκκοτου(Αργολίδας)

15:00 Κέρκυρα – Πανσερραϊκός: Καραλιόλιος, Μωυσιάδης (Γρεβενών), Διαμάντης (Ηπείρου), 4ος Τάσης (Ηπείρου), παρ.Παναγιώτης Καψάλης(Αιτ/νιας)

15:00 Παναχαϊκή – Ζάκυνθος: Μανούχος (Αργολίδας) Καραγεώργος (Αργολίδας), Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας), 4ος Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ.Νικόλαος Χρονόπουλος(Μεσσηνίας)

15:00 Λαμία - Κισσαμικός: Ευαγγέλου,

Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών), 4ος Τίκας (Καρδίτσας), παρ. Χαράλαμπος Μοιραδωράκης(Πειραιά)

15:00 Αχαρναϊκός - Αγροτικός Αστέρας: : Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Πίττας (Ηλείας), Μαρνέζος (Χανίων),

4ος Παπαγεωργίου (Αθηνών), παρ. Ανδρέας Τριανταφύλλου(Αχαΐας)

18:00 ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου OTE Sport 8 HD: Κατσικογιάννης (Ηπείρου, Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Τζιουβάρας (Κοζάνης), 4ος Ζούγρας (Κοζάνης), παρ. Ιωάννης Κωνσταντόπουλος(Χαλκιδικής).

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

16:00 Καλλιθέα - Χανιά OTE Sport 2 HD : Παναγιωτόπουλος, Χουλιαρας (Αιτ/νίας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας), 4ος Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής), παρ.Βασίλης Τσάγγαρης(Δωδεκανήσου)

18:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Τρίκαλα OTE Sport 3 H: Παπαργυρίου (Πιερίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Θεοδώρου (Πιερίας), 4ος Λυμπούδης (Μακεδονίας), παρ.Γρηγόρης Ρόντσης(Καστοριάς).

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία για αύριο Πέμπτη 29/10/2015 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:

-Την ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ και τον ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΙΣΚΙΝΗ (β' διερμηνέα) για παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1γ' του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17-10-2015 Συμπληρωματική κλήση).

-Την ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15 εδ. α' παρ. 3. εδ. α' υποπαρ. Β' , περ. α' και ε' παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων(ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ 24-10-2015).

-Την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 15 εδ. α' παρ. 3. εδ. α' υποπαρ. Β' , περ. α' και ε' παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων(ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ 24-10-2015).

-Την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

-Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 και τον ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΤΟ(φυσικοθεραπευτή)

-Την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και τον ΑΝΤΩΝΙΟ ΜΟΛΑΚΑ(τραυματιοφορέα)

-Την ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ και τους ΠΑΠΠΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟ(εκπρόσωπο), ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΖΗΣΗ(γενικό διευθυντή)

Σ.Φ ΑΕΛ «Athens Club» και

Street Gang-1 για Μπλιώνα

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΛ «Athens Club» με αφορμή τη συμπλήρωση 29 χρόνων, από τον άδικο χαμό του Χαράλαμπου Μπλιώνα, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χαράλαμπε δεν σε ξεχνάμε…»

*Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι φίλοι της ΑΕΛ, Street Gang-1, στην οποία αναφέρεται: «...Θυμήσου αυτούς που φεύγουνε , Τίποτα δεν θα χάσεις - Να ξέρεις πως πεθαίνουνε, μονάχα αν τους ξεχάσεις...»

26/10/1986 - 26/10/2015

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass