ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Διαζύγιο Αχιλλέα Φ.-Γρηγορίου

*Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ ο Β. Λόλας του Δαμασιακού με 9 γκολ *"Έσκισε" τα δίχτυα με πέντε γκολ ο Ι. Κόκκινος και πέρασε στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΛ με 10 τέρματα

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2015 8:04

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον κεντρικό Κώστα Γρηγορίου ο οποίος είχε αποκτηθεί φέτος από τους «κιτρινόμαυρους» με μεταγραφή από τον Αμπελωνιακό. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την πλευρά του σωματείου, ωστόσο αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση εντός των ημερών. Η ουσία είναι ότι ο Κώστας Γρηγορίου δεν υπολογίζεται πλέον στα πλάνα του Αχιλλέα Φαρσάλων και είναι ελεύθερος να βρει νέα ομάδα.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο Β. ΛΟΛΑΣ

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α’ ΕΠΣΛ μετά από 8 αγωνιστικές αναρριχήθηκε ο επιθετικός του Δαμασιακού, Λόλας μετά το χατ τρικ που πέτυχε στο 6-2 της ομάδας του επί του Ηρακλή Χάλκης. Ο Βασίλης Λόλας συμπλήρωσε τα εννέα γκολ και απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων από τον Παλάσκα του Απόλλωνα Λάρισας που βρίσκονταν στην κορυφή την περασμένη εβδομάδα. Στην τρίτη θέση με έξι γκολ ακολουθεί ο Κατσαμάκας της Δήμητρας Γιάννουλης.

Συνοπτικά οι πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας:

9 γκολ: Λόλας (Δαμασιακός)

7 γκολ: Παλάσκας (Απόλλων Λ.)

6 γκολ: Κατσαμάκας (Γιάννουλη)

5 γκολ: Αποστόλου, Σουλτούκης (Αστραπή), Κουβελάς (Απόλλων Λ.), Μπουκουβάλας (Δαμασιακός), Ζηρδέλης (Βλαχογιάννι), Ματούλας (Π.Ο.Ε)

4 γκολ: Μπόντε (Απόλλων Λ.), Λιόλιος (Βλαχογιάννι), Πίρε (Αμυγδαλέα), Ελευθέρογλου (Αβέρωφ), Ραπτοτάσιος (Χάλκη), Νικούλης (Μακρυχώρι).

3 γκολ: Μαλάκος, Ζαγγανάς, Βούλγαρης (Αχιλλέας Φ.), Κοταρέλας (Αστραπή), Ταρταμπούκας, Φούντας (Καλοχώρι), Φώτος (Γλαύκη), Μπακαρτζής, Αμαρλαριώτης (Ατρόμητος).

ΣΤΙΣ 31/10 ΟΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΕΣ

ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, όλοι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Παιδικού Πρωταθλήματος, που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας, θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.

Εάν υπάρχουν αλλαγές σε ώρες και γήπεδα, που είχαν οριστεί πριν αποφασιστεί η αναβολή των αγώνων, αυτές θα ανακοινωθούν από τη Γραμματεία της Ένωσης εντός των προσεχών ημερών.

"ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟ" ΚΡΑΤΟΥΣΕ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην Α1 Ερασιτεχνική βρίσκεται ο Γιάννης Κόκκινος. Ο επιθετικός του πρωτοπόρου Κισσάβου Συκουρίου «έσκισε» τα δίχτυα πετυχαίνοντας τα πέντε από τα έξι τέρματα της ομάδας τους στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τα Βρυσιά και συμπλήρωσε τα 10 τέρματα.

Συνοπτικά οι πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της Α1 ΕΠΣΛ μετά από 8 αγωνιστικές:

10 γκολ: Κόκκινος (Συκούριο)

8 γκολ: Κουρούκας Μ. (Ανάβρα)

7 γκολ: Τζατζάκης (Συκούριο)

6 γκολ: Καπετάνιος (Μελιβοία)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass