Η ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ(0-0)

Κρατάει τον βαθμό και τη διαφορά..

*Αλλαγές στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό *Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου *Αγώνας δρόμου για να αγωνισθεί ο Πολ Ουρτάδο

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2015 9:36

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ στα τελευταία παιχνίδια μπορεί να μην αποδίδει καλό θέαμα αλλά παίρνει τα αποτελέσματα που επιθυμεί με αποκορύφωμα προχθές στη Ριζούπολη όπου πήρε το 0-0 από τον Απόλλωνα τον οποίο άφησε επτά βαθμούς πίσω, αλλά η εμφάνισή της ήταν άσχημη.

Πάντως αυτό δεν έδειξε να πτοεί κανέναν και κυρίως τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξη Κούγια που δήλωσε: «Η ομάδα δεν είναι τσίρκο για να αποδίδει θέαμα σε όλα τα παιχνίδια. Γνωρίζω πόσο απαιτητικοί είναι οι φίλαθλοι της ΑΕΛ αλλά πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι παίζαμε με μια ομάδα που ξεκινούσε το πρωτάθλημα ως φαβορί. Για μένα το σημαντικό είναι ότι πήραμε τον βαθμό, αφήσαμε τον αντίπαλό μας  επτά βαθμούς πίσω και στο δεύτερο γύρο έχει ελάχιστες πιθανότητες να μας κερδίσει στο γήπεδό μας.

Υπάρχουν παιχνίδια που θα πάμε για το αποτέλεσμα γιατί στόχος είναι η άνοδος και άλλα παιχνίδια  που θα προσφέρει η ομάδα  και καλή αγωνιστική εικόνα στους φιλάθλους. Πώς θα αισθανόμασταν να παίζουμε εκπληκτικά και αν χάναμε. Υπάρχει και βαθμολογική σκοπιμότητα που πρέπει να δικαιολογηθεί.

Νομίζω ότι εμείς ήμασταν άτυχοι που τραυματίστηκε ο Ουρτάδο ενώ μας έλειπε ένας ποιτικός παίκτης σαν τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο.

Συνεχίζουμε έχοντας μπροστά ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό με τον Πανελευσινιακό την ερχόμενη Πέμπτη γιατί μας ενδιαφέρει και η πορεία στο κύπελλο Ελλάδας».

Η λαρισινή ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ενώ συνεχίζει θεωρητικά να έχει ευνοϊκό πρόγραμμα δημιουργώντας προϋποθέσεις για να αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της.

Την ερχόμενη  Κυριακή αγωνίζεται στις 6 μ.μ. με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ael Fc Arena σε ένα παιχνίδι για το οποίο έχουν τυπωθεί 15.000 εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν  σήμερα και οι τιμές είναι:  Πέταλα 5€, Ανατολική Κερκίδα 15€, Δυτική Κερκίδα 20€ Θύρα 18 VVIP 40€

Στην ΑΕΛ εκφράζουν την πεποίθηση ότι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν και ζητάνε από τον κόσμο να τα προμηθευτεί εγκαίρως.

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ  

Πριν όμως τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου προηγείται η αναμέτρηση του κυπέλλου της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα την ερχόμενη Πέμπτη όπου ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς θα κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και θα δούμε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα είχαν μικρή συμμετοχή. 

Χθες έκαναν προπόνηση οι παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ σήμερα θα γίνει κανονικά προπόνηση όλης της ομάδας.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Η ΑΕΛ επέστρεψε από το παιχνίδι στη Ριζούπολη έχοντας δύο τραυματίες τον Αναστασόπουλο και τον Ουρτάδο. Και αν για τον πρώτο δεν εκφράζεται καμία ανησυχία για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ο δεύτερος είναι αμφίβολο αν θα αγωνισθεί γιατί έχει πρόβλημα στο πόδι και το ιατρικό επιτελείο θα κάνει αγώνα δρόμου για να το πετύχει. Τα ίδιο ισχύουν και για τον Κουτσιανικούλη που αυτή τη στιγμή ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

ΔΥΟ ΣΤΟ ΟΡΙΟ

Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης προχθές ήτοι οι Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς,  Γιώργος Μπουντόπουλος,  Νίκος Αναστασόπουλος και ο Μίλαν Μπόγιοβιτς. Δύο παίκτες της ΑΕΛ βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών αφού μετράνε από τρεις κάρτες και αν δεχτούν ακόμα μια θα απουσιάσουν σε ένα αγώνα. Πρόκειται για τους Γιώργο Μπουντόπουλο και Νίκο Αναστασόπουλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass