ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ/ΑΡΧΕΛΑΟ (17.00 ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

ΓΣΛ: Το πάρτι συνεχίζεται

*Πολλές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν και σ’ αυτό το παιχνίδι του φιλάθλους της Λάρισας *Πήρε φόρα η ΑΕΛ και πάει για την τρίτη σερί νίκη στον Πολύγυρο στην πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2015 8:47

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το… πάρτι συνεχίζεται στο κλειστό της Νεάπολης, με τον Γυμναστικό να υποδέχεται σήμερα στις 17.00 τον Πιερικό/Αρχέλαο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής στον 2ο όμιλο. Ένα παιχνίδι με βαθμολογική σημασία για τη λαρισινή ομάδα η οποία θέλει να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις και παράλληλα να δείξει ότι η έδρα αποτελεί το μεγάλο της όπλο. Στην προσπάθειά του αυτή ο Γυμναστικός θα στηριχθεί για μία ακόμη φορά στους φιλάθλους της Λάρισας για τους οποίους η διοίκηση του συλλόγου επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις. Η αρχή θα γίνει με την καινούργια χορευτική δημιουργία των τσιρλίντερς, η μασκότ «Λάρι» θα μοιράσει μπάλες στους μικρούς φίλους και όχι μόνο, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρξουν κληρώσεις με πολλά δώρα (γυαλιά ηλίου, αθλητικό υλικό, δωροεπιταγή Σούπερ Μάρκετ Τσουμάνη). Φυσικά στον κάθε φίλαθλο θα δοθεί «mach program» με εκπτωτικό κουπόνι για το Σούπερ Μάρκετ Τσουμάνη, ενώ η είσοδος μέχρι 17 ετών θα είναι ελεύθερη.

Αυτά σε ό,τι αφορά στο εξωαγωνιστικό μέρος, γιατί στο αγωνιστικό θα φροντίσει ο Μάριο Πρίμορατς και η παρέα του να αποζημιώσει το κοινό με καλή εμφάνιση και νικηφόρο αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι οι τραυματισμοί είναι ένας πονοκέφαλος για τον Βόσνιο τεχνικό, οι «πράσινοι» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, αφού η επιστροφή του Γυμναστικού στις νίκες είναι σημαντική για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας στη φετινή διοργάνωση. 

Μπόγδανος και Λεπενιώτης θεωρούνται αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή, ενώ εκτός αποστολής θα βρίσκεται για μία ακόμα φορά ο Δερμιτζάκης.

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για μας και δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Την προηγούμενη αγωνιστική δώσαμε ένα ντέρμπι και τώρα έχουμε ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι. Μέσα στην έδρα μας θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και γι΄ αυτό έχουμε προετοιμαστεί. Είμαστε πιστεύω ετοιμοπόλεμοι και θα δώσουμε το 110% του εαυτού μας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει με τη δυναμική του όπως πάντα. Πιστεύω ότι και σ’ αυτό το παιχνίδι το φίλαθλο κοινό θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ομάδας και να δώσει βροντερό «παρών» στο κλειστό της Νεάπολης» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Λαρισαίος φόργουορντ Γιάννης Βαβάτσικος.

Σε ό,τι αφορά στον Πιερικό/Αρχέλαο, είναι μία ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία στην οποία βρίσκεται ανελλιπώς τα τελευταία 4 χρόνια.

Στην αποστολή του ΓΣΛ συμπεριλήφθηκαν για το σημερινό παιχνίδι οι Τσιαμπαλής, Παπαχρήστος, Λαμπρόπουλος, Μπόγδανος, Τσιαβές, Αγγελόπουλος, Βαβάτσικος, Χανέλι, Λεπενιώτης, Γοργόλης, Νταλός και Κουσιάντζας.

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα και το «δύο στα δύο», η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ θα δοκιμάσει σήμερα τις δυνάμεις της στον Πολύγυρο Χαλκιδικής κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Στόχος των «βυσσινί» είναι να συνεχίσουν την πορεία τους με τον τρόπο που ξεκίνησαν και όπως αποδεικνύουν στο παρκέ έχουν το σθένος και την ικανότητα να το πράξουν. Η ταξιαρχία του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι για μία ακόμα φορά ετοιμοπόλεμη παρά το γεγονός ότι η σημερινή αναμέτρηση είναι η τρίτη κατά σειρά μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας και η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία για την ομάδα.

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε χθες με πρωινή προπόνηση της προετοιμασία της και σήμερα το πρωί θα αναχωρήσει για τη Χαλκιδική. Ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του για μία ακόμα φορά όλους τους παίκτες που είναι οι Σαρημπαλίδης, Παπανικολάου, Κονδυλόπουλος, Βλαχούλης, Κουτίνας, Πολίτης, Λαλάκης, Τσούτσος, Αθανασόπουλος, Μαλτέζος, Παπακώστας και Φιλιππόπουλος.

«Πρόκειται για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τη φετινή χρονιά. Οπότε τα δεδομένα αλλάζουν και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε με βάση τις πραγματικές μας δυνατότητες το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που θέλουμε φυσικά είναι να συνεχίσουμε το καλό ξεκίνημα που έχουμε κάνει» δήλωσε ο γκαρντ της Λαρισινής ομάδας Κώστας Σαριμπαλίδης αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17.00)

ΓΣΛ – Πιερικός/Αρχέλαος

Καστοριά – Αίολος Αστακού

Ιωνικός– ΕΑΚ Θεσσαλονίκης

Πολύγυρος – ΑΕΛ

Ανατόλια – Ερμής Λαγκαδά

Ευκαρπία – Τιτάνες Παλαμά

Στρατώνι – Αργος Ορεστικό

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αίολος Αστακού           6

2. Ευκαρπία        5

3. Ανατόλια         5

4. Αγρίνιο            5

5. ΑΕΛ*                4

6. Ερμής Λαγκαδά*          4

7. Πιερικός/Αρχέλαος      4

8. ΓΣΛ    4

9. Πολύγυρος     4

10. Στρατώνι       4

11. Τιτάνες Παλαμά         4

12. Άργος Ορεστικό         4

13. Καστοριά      4

14. ΕΑΚ Θεσσαλονίκης* 3

15. Ιωνικός Ιωνίας           3

* Έχουν κάνει το ρεπό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass