Στην Ελασσόνα αγωνίζεται ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φ.

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2015 9:27

Με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, που θα ξεκινήσουν στις 15.00, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων θα αγωνιστεί στην Ελασσόνα κόντρα στον τοπικό ΠΟΕ με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, αφενός για να διατηρηθεί μόνος στο «ρετιρέ» στο οποίο κατοικεί από την περασμένη Κυριακή και αφετέρου για να αυξήσει σταδιακά τη διαφορά του. Οι φιλοξενούμενοι είναι το λογικό φαβορί, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και θα παλέψουν για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας η Αστραπή Ν. Πολιτείας θα αγωνιστεί στο Αβέρωφ με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να κρατηθούν στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που την περασμένη Κυριακή πέτυχε την πρώτη του νίκη και θα παλέψει για ένα ακόμα αποτέλεσμα προκειμένου να καλύψει το βαθμολογικό κενό.

Με νέο πρόσωπο στον πάγκο του τον Μιχάλη Ζιώγα, ο Απόλλωνας Λάρισας θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Καλοχωρίου σ’ ένα δυνατό παιχνίδι. Το ζητούμενο για τον Απόλλωνα, που προέρχεται από την ισοπαλία στη Ν. Πολιτεία, είναι να επιστρέψει στις νίκες και να μην απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τον στόχο του, ενώ από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση, που απέχει μόλις δύο βαθμούς από τους γηπεδούχους, θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις.

Στη Χάλκη ο Δαμασιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον τοπικό Ηρακλή και φυσικά είναι το φαβορί για τη νίκη, παρά το γεγονός υποχρεώθηκε την περασμένη Κυριακή στην πρώτη του ήττα, ενώ στη Γλαύκη η τοπική Δάφνη θα υποδεχθεί τη Δήμητρα Γιάννουλης σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς για τους δικούς της λόγους η καθεμία.

Μετά από δύο διαδοχικές νίκες και μάλιστα με μεγάλα σκορ η Δόξα Βλαχογιαννίου αγωνίζεται στη Νεάπολη όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Λάρισας. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το σερί τους , ενώ οι γηπεδούχοι -που μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να πάρουν εκτός έδρας ισοπαλία – θέλουν να φτάσουν σε νικηφόρο αποτελέσματα.

Στη Φαλάνη θα διεξαχθεί το κλασικό τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Σμόλικα και τον Φαλανιακό. Οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς για να αναρριχηθούν βαθμολογικά γεγονός που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη, ωστόσο η νίκη είναι πάντα στο συγκεκριμένο ντέρμπι και θέμα γοήτρου.

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται στην Αμυγδαλέα ανάμεσα στον τοπικό Αετό και τον Ατρόμητο Αγ. Αναργύρων, δύο αντιπάλους που θα δώσουν σκληρή μάχη για τους βαθμούς στην προσπάθειά τους να κερδίσουν έδαφος στη βαθμολογία, ενώ τέλος στο Μακρυχώρι ο Αετός θα φιλοξενήσει τον Αμπελωνιακό σ’ ένα εξίσου βαθμολογικό ντέρμπι με τους γηπεδούχους να προέρχονται από εκτός έδρας νίκη και τους φιλοξενούμενους από εντός έδρας ήττα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass