Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΣΛ

Πας γήπεδο, κερδίζεις κουπόνια για τρόφιμα!

* Όταν τα παιχνίδια αρχίζουν και γίνονται σόου

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2015 10:38

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ο όρος «Αθλητικό Μάρκετινγκ» δείχνει φέτος να είναι απόλυτα ταυτισμένος με τον ΓΣΛ αφού η λαρισινή ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης κόντρα στον Πιερικό/Αρχέλαο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας αποφάσισε να συμμετέχει στην αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης.

Συγκεκριμένα όποιος φίλαθλος πάει στο γήπεδο (ακόμα και τα παιδιά κάτω των 17 ετών που έχουν ελεύθερη είσοδο) θα παίρνει σχεδόν τα λεφτά του πίσω καθώς θα του δίνουν μια δωροεπιταγή αλυσίδας σούπερ μάρκετ για αγορά τροφίμων ενώ θα κληρωθεί και μια επιταγή αξίας 50 ευρώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κατέρης για την προσφορά της ομάδας μας είπε: «Προσπαθούμε ο ΓΣΛ να γίνει μια ομάδα δεμένη με το κοινωνικό σύνολο της πόλης. Γνωρίζουμε ότι ακόμα και τα 5 ευρώ που θα δώσει κάποιος να αγοράσει ένα εισιτήριο αγώνα είναι από το υστέρημά του. Γι’ αυτό θέλουμε να το ανταποδίδουμε στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και καθιερώνουμε γι’ αυτό το παιχνίδι δωροεπιταγές που θα τις δώσουμε σε όλους τους φιλάθλους που θα έρθουν στο κλειστό της Νεάπολης για να αγοράσει τρόφιμα φθηνότερα. Προσπαθούμε να συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Και συνεχίζει λέγοντας… «Στόχος μας είναι ο ΓΣΛ να είναι κομμάτι της ζωής της πόλης και κάθε αγώνας του μια απόλαυση για μεγάλους και μικρούς. Γι’ αυτό και βάλαμε τσιρλίντερς που την Κυριακή θα έχουν καινούργιες χορογραφίες ενώ και η μασκότ που μοιράζει σε κάθε αγώνα είναι κομμάτι του πάρτι που θέλουμε να κάνουμε και να καθιερώσουμε σε κάθε αγωνιστική εντός έδρας».

Βέβαια η κουβέντα μας πήγε και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας… «Είμαστε μια νέα ομάδα ανθρώπων που αναλαμβάνει το ΓΣΛ κυρίως με σεβασμό στην αθλητική ιστορία της πόλης γιατί ο ΓΣΛ είναι ένα σωματείο που ανέθρεψε γενιές Λαρισαίων και δεν πρέπει να σβήσει. Μπορεί στα πρώτα παιχνίδια να έγιναν λάθη γιατί υπάρχει και η απειρία. Πιστεύουμε ότι θα τα διορθώσουμε και θα πάμε ακόμα καλύτερα. Αυτό που θέλουμε είναι να φέρουμε αρχικά τον κόσμο κοντά στο ΓΣΛ και μετά όλοι να είναι βέβαιοι ότι και το αγωνιστικό τμήμα θα βελτιωθεί σημαντικά με τις οδηγίες ενός προπονητή του Πρίμορατς που έχει σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη γιατί ετοιμαζόμαστε για κάτι πολύ δυνατό και ισχυρό»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass