Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Απειλεί με αποχώρηση

*Τι απαντάει ο Αλ. Κούγιας

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2015 10:04

Ακόμη και με αποχώρηση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, «από ένα πρωτάθλημα που δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις» απειλεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρης Παπουτσάκης. Αφορμή για την ανακοίνωση του «ισχυρού άνδρα» των Κρητών αποτέλεσε το κωμικοτραγικό -όπως το χαρακτήρισε- περιστατικό με θύμα τον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Λεονάρντο Κούτρη, στην πρόσφατη αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση του κ. Παπουτσάκη έχει ως εξής:

«Συμπληρώνεται σχεδόν μια δεκαετία ενασχόλησης της οικογένειάς μου με τον χώρο του ποδοσφαίρου και σε καμία περίπτωση δεν μπήκαμε σε διαδικασία προσωπικών αντιπαραθέσεων. Πορευτήκαμε και συνεχίζουμε να πορευόμαστε με εμπιστοσύνη στις διαπροσωπικές σχέσεις και με στόχο την αγαστή συνεργασία με τους επίσημους φορείς, τα αρμόδια όργανα, καθώς και τους αντιπάλους μας εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι θα σιωπούμε ενώπιον καταστάσεων που πλήττουν το Σωματείο μας. Όσα διαδραματίστηκαν στη Λάρισα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου δεν αδικούν απλώς τον Εργοτέλη, αλλά πλήττουν την ήδη καταρρακωμένη αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ειδικά τις τελευταίες μέρες γελοιοποιείται διεθνώς.

Η -έστω και καθυστερημένη- ανακοίνωση του ΠΣΑΠ για το κωμικοτραγικό περιστατικό με θύμα τον ποδοσφαιριστή μας, Λεονάρντο Κούτρη, δίνει το στίγμα για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Δεν ήταν, όμως, μόνο εκείνο το συμβάν. Η αντιμετώπιση του Εργοτέλη από τη διαιτησία όχι μόνο στη Λάρισα, αλλά και σε αρκετές έως τώρα αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προκαλεί αισθήματα προβληματισμού, θλίψης, έως και οργής.

Εντός της εβδομάδας θα καταθέσω προσωπικώς στην ΚΕΔ/ΕΠΟ υπόμνημα, που θα συνοδεύεται από τηλεοπτικό υλικό με τα αντίστοιχα στιγμιότυπα.

Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την ομάδα μας με κάθε θεμιτό μέσο, να υπερασπιστούμε όσους την εκφράζουν και να αναδείξουμε την αδικία με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμη κι αν χρειαστεί, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, να αποχωρήσουμε από ένα πρωτάθλημα που δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις».

Δηλώσεις έκανε και ο κ.Τζώρτζογλου που αναφέρει τα εξής:

"1ον: Το κτύπημα στο κεφάλι από γυναικείο τακούνι ή γόβα CALVIN KLEIN

2ον: Το πέσιμο από συκιά. και 3ον: Το κτύπημα από φαράσι. είναι ό,τι πιο χειρότερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον της κατηγορίας ΕΛΑΦΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ......

Ο Αλέκος ο ΜΙΝΤΙΟΜΑΝΗΣ, γνωστός και ως ΤΑΚΟΥΝΟΜΑΧΟΣ τα υπέστη και τα τρία....

Άρα θα πρέπει να τον δούμε με συμπάθεια και να μη τον λαμβάνουμε στα σοβαρά υπόψιν....»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας απάντησε τα εξής: «Είμαι δυσαρεστημένος από την ανακοίνωση του Εργοτέλη γιατί δε γνωρίζω σε ποιες φάσεις αδικήθηκε από τη διαιτησία. Όσο για τον κ.Τζώρτζογλου θεωρώ υποτιμητικό να ασχοληθώ μαζί του γιατί γνωρίζουν όλοι ότι υπάρχει δικαστική διαμάχη μαζί του και ξέρουν όλοι το μορφωτικό επίπεδό του αλλά και την επαγγελματική του ενασχόληση. Αυτά προς το παρόν».

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Erasmus+: 2,2 δισ. ευρώ το 2016 για έργα εκπαίδευσης,

κατάρτισης, νεολαίας και αθλητισμού

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε χθες ότι το πρόγραμμα Erasmus+ θα διαθέσει μόνο το 2016 ποσό 2,2 δισ. ευρώ με το οποίο θα χρηματοδοτηθούν ευκαιρίες για σχεδόν 600.000 νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν, να καταρτιστούν, να εκτελέσουν εθελοντική εργασία ή να συμμετάσχουν σε ανταλλαγές νέων και σχέδια που θα υλοποιηθούν στο εξωτερικό. Περαιτέρω δυνατότητες θα διατεθούν σε 200.000 εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές και αντιπροσώπους της νεολαίας προκειμένου να συνεχίσουν την επαγγελματική τους εξέλιξη. Το 2016, η Επιτροπή εστιάζει τη χρηματοδότηση από το Erasmus+ στην υποστήριξη έργων που αποσκοπούν να καταστήσουν τα συστήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης χωρίς αποκλεισμούς, να τα βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη πολυμορφία της διδασκαλίας ανά την Ευρώπη και να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του κινδύνου ριζοσπαστικοποίησης των νέων. Σηματοδοτώντας το τρίτο έτος του προγράμματος Erasmus+, η σημερινή δημοσίευση της γενικής πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για το 2016 και ο οδηγός του προγράμματος που τη συνοδεύει θα επιτρέψει σε ιδρύματα και άτομα να αρχίσουν την προετοιμασία της υποβολής των προτάσεων για έργα, τα οποία θα επιλεγούν σύμφωνα με ανταγωνιστικές διαδικασίες επιλογής.

Ο κ. Tibor Navracsics, αρμόδιος Επίτροπος για την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τη νεολαία και τον αθλητισμό, δήλωσε: «Το Erasmus+ προσφέρει απίστευτες ευκαιρίες για ένα ευρύ φάσμα ατόμων και έργων — ανταλλαγές σπουδαστών και εκπαιδευτικών, δράσεις για τη νεολαία, πρακτική άσκηση σε θέσεις εργασίας, αθλητικές δραστηριότητες ή έργα που συνδυάζουν όλα αυτά και πολλά άλλα. Είμαι υπερήφανος που θα έχει προϋπολογισμό 2,2 δισ. ευρώ το 2016 για να υποστηρίξει χιλιάδες έξυπνες ιδέες και που θα συμβάλει στη δημιουργία πιο ανοικτής διδασκαλίας, την υποστήριξη της δημιουργικότητας των νέων και θα μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε πιο ανεκτικές κοινωνίες».

Η προώθηση της κοινωνικής ένταξης αποτελεί επίσης ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στη διήμερη συνάντηση του «Φόρουμ εκπαίδευσης, κατάρτισης και νεολαίας» στις Βρυξέλλες, την ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων της ΕΕ και των κρατών μελών για την ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών στους εν λόγω τομείς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass