ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Φιλί... μήνυμα για την άνοδο

* Επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ στην ΚΕΔ για τη διαιτησία του αγώνα * Με «γεμάτες» τσέπες αγωνίσθηκαν οι «βυσσινί» * Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας στους παίκτες και το Ναγιάρ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2015 10:39

Του Σωτ. Κέλλα

Στο 19' του προχθεσινού αγώνα στο Αίγιο ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος πετυχαίνει γκολ και δίνει στην ΑΕΛ τη νίκη επί του Παναιγιαλείου με 1-0 που είναι η τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο παίκτης στέλνει μετά το τέλος του αγώνα φιλάκια που πολλοί το ερμήνευσαν ότι αποδέκτες ήταν οι αντίπαλοι της ομάδας καθώς από νωρίς βλέπουν την πλάτη της ΑΕΛ. Υποθετικά όλα αυτά αφού ο Λαμπρόπουλος έστειλε φιλάκια στη μητέρα του Ιωάννα που ήταν στην κερκίδα (η χαρά της μάνας να δει τον γιό της να πετυχαίνει τέρμα είναι ανείπωτη) η οποία καθόταν μαζί με τον πατέρα του Παναγιώτη και τον προπονητή των ακαδημιών που ξεκίνησε την καριέρα του Ζαχαρόπουλο (στη Θύελλα Πατρών).

Βέβαια στο τέλος όπως μας μετέφερε ωτακουστής δήλωνε χαρούμενος για το γκολ ξεπερνώντας τον τραυματισμό που είχε στη μύτη στη συνέχεια της αναμέτρησης. Μάλιστα σχολίαζε ότι η ομάδα ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμη (!) και θα χρειαστεί πολλές φορές ακόμα και αν δεν φθάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης να ξεπεράσει εμπόδια σαν αυτά του Παναιγιαλείου.

Οι παίκτες της ΑΕΛ πήγαν το Αίγιο όχι μόνο χωρίς αγωνιστικά προβλήματα αλλά και χωρίς οικονομικά αφού όλοι την περασμένη Παρασκευή τακτοποιήθηκαν (στην εποχή που ζούμε το αυτονόητο της πληρωμής αποτελεί είδηση) κάτι που ανέβασε τις προσδοκίες και των διοικητικών.

Η λαρισινή ομάδα πήρε αυτή τη νίκη με τον Σέρβο τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς να πραγματοποιεί πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα κυρίως στα δυο μπακ αφού αντί για Νικολακάκη και Μονιάκη είδαμε τους Κομεσίδη (πήγε περίφημα) και Κοντοχρήστο.

Μάλιστα σε συνδυασμό με την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας πήγε μετά τη λήξη στα αποδυτήρια και μιλώντας στους παίκτες είπε: «Συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Θα παίζουν πάντα οι καλύτεροι και οι ξεκούραστοι (σ.σ προφανώς αυτό πήγαινε σε ορισμένους παίκτες που είναι κουρασμένοι από τα προηγούμενα παιχνίδια). Θα κερδίζουμε όπως φάνηκε και σήμερα ακόμα και τους διαιτητές. Κοιτάμε τώρα τον αγώνα με τον Εργοτέλη»

Ο κ.Κούγιας είχε και ένα ιδιαίτερο ραντεβού με το Ναγιάρ χθες στη Λάρισα μαζί με τον γενικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση.

Ο Ναγιάρ στο τελευταίο παιχνίδι ήταν εκτός αποστολής και σίγουρα είναι ένας παίκτης τον οποίο υπολογίζει η τεχνική ηγεσία και αυτό ήθελαν να τονίσουν οι ιθύνοντες της ομάδας. Του είπαν ότι δεν τον υπολογίζουν μόνο για φέτος αλλά και για την επόμενη χρονιά. Ο ίδιος είπε ότι θα ανεβάσει την απόδοσή του ενώ το τελευταίο διάστημα είχε έγνοια με την οικογένειά του.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΕΔ

Χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση όπου εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία του Τσαμούρη. Αναλυτικά αναφέρει: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, στους προπονητές μας και στον κόσμο μας που ήταν συγκλονιστικός. Νιώσαμε σαν να παίζαμε στο AEL FC ARENA. Θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση της ιστορικής ΠΑΕ Παναιγιάλειος για τη μοναδική φιλοξενία που μας προσέφερε. Επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Με το νεαρό φρούτο Τσαμούρης και τη διαιτησία του θα ασχοληθούμε από αύριο...»

Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες θα σταλεί επιστολή στην ΚΕΔ όπου θα αναφέρει τα λάθη του συγκεκριμένου διαιτητή υποστηρίζοντας ότι έδωσε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων στους οποίους επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι. Τέλος διαμαρτυρία για μια κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε σε παίκτη του Παναιγιάλειου.

Τον χθεσινό αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναχαικής παρακολούθησε ο Αλέξης Κούγιας.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ

Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, καλούνται τα μέλη του Σωματείου σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στη Λάρισα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» με θέματα:

1) Προϋπολογισμός Τμημάτων Σωματείου

2) Λοιπά θέματα

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου. Δικαίωμα εγγραφής και παρουσίας κατά τη Γενική Συνέλευση έχουν όσοι εγγραφούν μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα ψήφου. Δίνεται η δυνατότητα παράστασης, εκπροσώπησης και ψήφου δι' εξουσιοδοτήσεως εφόσον κάθε μέλος εξουσιοδοτείται από ένα μόνο μέλος και η εξουσιοδότηση φέρει θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος από δημόσια αρχή. Για την ταυτοποίηση των μελών είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Μήνυμα Πηλαδάκη

σε Αλέξη Κούγια

Αποτελεί γούρι μετά από κάθε αγώνα να στέλνει μήνυμα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης στον Αλέξη Κούγια. Αυτό έγινε και μετά τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο με τον πρώην πρόεδρο να δίνει συγχαρητήρια και να προτρέπει τον κ. Κούγια να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην πάρουν τα μυαλά κανενός αέρα.

Γιοβάνοβιτς:

Χαρούμενος

που κερδίσαμε

Την καλύτερή του εμφάνιση με τα χρώματα της ΑΕΛ έκανε προχθές ο Γιοβάνοβιτς που μετά τη λήξη της αναμέτρησης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και να κερδίσουμε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Η Football League είναι μια δύσκολη κατηγορία και μερικές φορές χρειάζεται απλά να είσαι αποτελεσματικός ώστε να παίρνεις τους τρεις βαθμούς σε τέτοια ματς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass