ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνάντηση Σαββίδη με εκπροσώπους ΕΠΣ

* Το "παρών" έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ, Δ. Μπουχλαριώτης, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν εκπροσωπούσε τη λαρισινή Ένωση *Για συνάντηση με φόντο τις εκλογές στην ΕΠΟ κάνουν λόγο αρκετοί άνθρωποι του χώρου

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2015 8:28

Τις προτάσεις του για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έκανε γνωστές ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, σε συνάντηση που είχε με προέδρους και εκπροσώπους Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ–Ολυμπιακού στο εστιατόριο του ξενοδοχείου "Μακεδονία".

Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο οποίος ωστόσο δεν εκπροσωπούσε την Ένωση της Λάρισας, δεν παρέστη με την ιδιότητα του μέλους της ΕΠΣΛ (όπως ο ίδιος κατέστησε σαφές), αλλά η παρουσία του αφορούσε στον ίδιο προσωπικά. Ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης είχε μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Γραμμένο (που ήταν και ο οικοδεσπότης της συνάντησης) προκειμένου να παραλάβει τις προσκλήσεις για τον αγώνα. Ο τελευταίος τον προσκάλεσε στο «Μακεδονία» και ο Λαρισαίος παράγοντας μετέβη στο ξενοδοχείο την ώρα της συνάντησης.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Μπουχλαριώτης «πήγα γιατί ήθελα να ακούσω και να ενημερωθώ για τις απόψεις τόσο του κ. Σαββίδη όσο και των υπολοίπων χωρίς να πάρω θέση. Το ίδιο θα έκανα αν τύχαινε για παράδειγμα κάτι ανάλογο και με τον κ. Μαρινάκη ή με οποιονδήποτε άλλον. Έγινε μία συζήτηση γενικότερη για το πώς πρέπει να λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με θέσεις και απόψεις από τους συμμετέχοντες και όχι εξειδικευμένη για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ» σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση παρέστησαν πρόεδροι και εκπρόσωποι από 12 ΕΠΣ της Ελλάδος (ήτοι Δράμας, Μακεδονίας, Πέλλας, Κιλκίς, Κοζάνης, Ηπείρου, Φλώρινας, Ηλείας, Σάμου, Φλώρινας, Αιτωλοακαρνανίας και Πρέβεζας – Λευκάδας).

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Σαββίδης, μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε γνωστές τις θέσεις του για την εξυγίανση του χώρου και άκουσε τις προτάσεις και τα σχόλια των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Η συνάντηση πάντως δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη συνδέουν με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ (τον Οκτώβριο του 2016) και θεωρούν ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, είναι πολέμιοι της σημερινής κατάστασης στην ΕΠΟ και επιδιώκουν την άμεση αλλαγή του σημερινού σκηνικού.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass