ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

«Καυτή» επιστροφή για το ΓΣΛ

* Και στόχο την πρώτη νίκη στη Β' Εθνική κατηγορία

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2015 9:03

Του Σωτ. Κέλλα

Πιο «καυτή» επιστροφή μετά από έξι χρόνια στη Λάρισα δεν γινόταν για τον ΓΣΛ... Συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα που θα δώσει, την Κυριακή στις 5 μ.μ., στο κλειστό της Νεάπολης θα αντιμετωπίσει το Αγρίνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας έχοντας μαζί του και τη συμπαράσταση των «τσιρλίντερς» που προετοιμάστηκαν εντατικά κάτω από τις οδηγίες του Χρήστου Κατούνα.

Και ποιος ξέρει... Πολλοί παίκτες έγιναν διάσημοι ξεκινώντας από ομάδες μικρότερων κατηγοριών (ο Σπανούλης έγινε από την Α' τοπική κατηγορία όταν έπαιζε στον Κεραυνό) αλλά το ίδιο ισχύει και για πολλές τσιρλίντερς. Όπως η Μαντόνα, που συνόδευσε τις φωνητικές της ικανότητες με χορό που έμαθε σαν μαζορέτα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον. Αλλά και οι ηθοποιοί Μέριλ Στριπ, Τζέιμι-Λι Κέρτις, Χάλι Μπέρι, Κάμερον Ντίαζ, Εβα Λονγκόρια. Τα περίφημα πομ πομ (διακοσμητικές μπάλες από ύφασμα) κούνησαν επίσης η τραγουδίστρια και πρώην σύζυγος του Αμερικανού ποδηλάτη Λανς Αρμστορνγκ, Σέριλ Κρόου, και η Πόλα Αμπντούλ, ποπ ερμηνεύτρια αφού αποχώρησε από τις χορεύτριες των Λέικερς!

Και οι τσιρλίντερς μπορεί να δίνουν μια όμορφη νότα στους θεατές αλλά ο αγώνας είναι κρίσιμος για τον ΓΣΛ μετά την ήττα στην πρεμιέρα. "Ο τεχνικός του Μάριο Πρίμορατς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για τον αγώνα της Κυριακής και το σίγουρο είναι ότι όλους τους πείραξε η ήττα της 1η αγωνιστικής που προήλθε και από λάθη διαιτητικά (οι λαρισινές ομάδες ίσως πληρώνουν την κόντρα μεταξύ του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Λαρισαίου προέδρου της ΟΔΚΕ Ηλία Καφφέ αφού υπάρχει διχογνωμία για τους πίνακες διαιτησίας. Δεν το πιστεύουμε και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η διαιτησία του κυριακάτικου αγώνα).

ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Στον πρώτο αγώνα που θα δώσει ο ΓΣΛ μετά την επανίδρυσή του θα υπάρχει ειδικός χώρος για τους παλαίμαχους της ομάδας όπου αυτοί θα έχουν την τιμητική τους γιατί ο σεβασμός στην ιστορία επιβάλλει την ελπίδα στο μέλλον.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

17.00 Άργος Ορ.-Πιερικός Αρχ. Ζαχαρής-Παργιανόπουλος (Πλεξίδας)

14.00 Στρατώνι-Αίολος Αστακού Παπαγερίδης-Ντούρας (Τζιοπάνος)

17.00 ΓΣΛ 1928-Αγρίνιο Δεληγιαννίδης-Τζιοπάνος Ν (Βαρνάς)

17.00 Καστοριά-ΕΑΚ Θεσσαλονίκης Παπαδόπουλος Θ-Ελευθεριάδης (Βόντζας)

17.00 Ιωνικός Ιων.-Ερμής Λαγκ. Λόρτος-Τζίμα (Αστρεινίδης)

17.00 Πολύγυρος-Ευκαρπία Δημάδης-Παπανικολάου (Μήτσιου)

17.00 Τιτάνες Παλαμά-Ανατόλια Τσιαπλής-Κατωτικίδης (Τέγα)

* Σε παρένθεση οι κομισάριοι των αγώνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass