ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Επίδειξη πινγκ-πονγκ σε σχολεία

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2015 8:04

Ο σύλλογος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πίνγκ-πόνγκ) Δύναμη ΑΣ Λάρισας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του διευθυντή Βασίλη Μολόχα για επίδειξη του αθλήματος στο 17ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας και της γυμνάστριας Ανδρομάχη Τσιάτσιου,  του Γενικού Λυκείου Αγιάς. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο πλαίσιο της γνωριμίας των ολυμπιακών αθλημάτων από  τους μαθητές.

Το όμορφο άθλημα του πινγκ-πονγκ έδειξαν στα παιδιά αλλά και στους καθηγητές που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον ο προπονητής Στέφανος Αμπελακιώτης και η αθλήτρια Ολυμπία Μαλαχτάρη. Τα παιδιά των σχολείων ενθουσιάστηκαν  από  τις γρήγορες αλλαγές χτυπημάτων και εντυπωσιάστηκαν από την ταχύτητα της μικρής μπάλας ενώ το πρόγραμμα περιείχε ιστορία του αθλήματος, θεωρία και κάποια στοιχεία αλλά το πιο εντυπωσιακό απ'ολα ήταν οι ασκήσεις ακριβείας που εκτέλεσαν οι αθλητές αλλά και το παιχνίδι μεταξύ τους. Ιδίως στο Γενικό Λύκειο Αγιάς όπου και είναι μαθήτρια η Μαλαχτάρη, οι συμμαθητές της ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα αρκετές φορές με τις ικανότητες υψηλής τεχνικής στο άθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass