ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

Σε… AEL FC Arena το Αίγιο

*Ενθουσιασμός για την καλή αγωνιστική εικόνα και τη μοναξιά της κορυφής *Κανονικά προπονήθηκαν Κουτσιανικούλης και Ναγιάρ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2015 8:03

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το… εκρηκτικό ξεκίνημα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Football League με τις δυο συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Λαμία(3-0) και τον Πανελευσινιακό(3-1), σκόρπισε ενθουσιασμό στους χιλιάδες φίλους της ομάδας.

Ο κόσμος με την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα των «βυσσινί» δικαιολογημένα κάνει όνειρα για τα… σαλόνια, διότι βλέπει πως φέτος άλλαξαν πολλά και ήρθε η στιγμή που χρόνια περίμεναν.

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που προγραμματίζουν εκδρομή για τον αγώνα του Σαββάτου στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο(16:00) και ετοιμάζονται να μετατρέψουν την πόλη της Πελοποννήσου σε Λάρισα.

Τα νέα είναι ευχάριστα και από αγωνιστικής πλευράς, καθώς στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν κανονικά τόσο ο Ναγιάρ όσο και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Στη διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς τέθηκε και ο Καμπλιώνης, που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών, που όφειλε από την περσινή σεζόν.

Χθες δεν προπονήθηκε μόνο ο γκολκίπερ Πατσογεώργος, που ήταν άρρωστος.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση το απόγευμα και ο τεχνικός των «βυσσινί» ίσως να δοκιμάσει την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο.

ΕΚΔΡΟΜΗ

Εκδρομή διοργανώνουν στο Αίγιο οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, "Monsters", στην ανακοινωσή του αναφέρει: «Ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στο Αίγιο για το παιχνίδι του Σαββάτου 10/10 με τον Παναιγιάλειο. Οι εγγραφές ξεκινούν αύριο  Πέμπτη 08/10 τις ώρες λειτουργίας του Συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη του ότι τα νέα ωράρια λειτουργίας είναι:

Πέμπτη 20:00-23:00

Παρασκευή 20:00-23:00

Σάββατο 20:00-23:00

Κυριακή 20:00-23:00».

*Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ, όπου επισημαίνονται τα εξής:  «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους του Σ.Φ. Αλκαζάρ πως θα πραγματοποιηθεί εκδρομή το Σάββατο 10/10 για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Για περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία του συνδέσμου (Ψαρρών 2), σήμερα και την  Παρασκευή 21:00 – 24:00».

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ένα ακόμα πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Παναιγιάλειου Παναγιώτης Τζαναβάρας και ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για τον πολύ δύσκολο αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Γιάννης Κολόκας χτύπησε στην προχθεσινή προπόνηση στο γόνατο και θα υποβληθεί  σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν τραυματίστηκε σοβαρά .Υπενθυμίζεται ότι νοκ άουτ είναι ο Πέρεθ (θα λείψει ένα μήνα), αλλά και ο Ζουνίνιο, που είναι ανέτοιμος Όσον αφορά στον Ομάρ, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το ματς με τη Λαμία και θα είναι στη διάθεση του κ.Τζαναβάρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass