ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τιμά τον Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου

*Για την οκταετή προσφορά του στην ομάδα της Ν.Ιωνίας

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2015 8:03

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ένα…δικό της παιδί τον Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου θα τιμήσει η διοίκηση της Νίκης Βόλου, στην αυριανή αναμέτρηση  με τον Αιγινιακό, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χάλκης(16:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Ο Χαλκιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν πληροφορήθηκε για τη βράβευσή του και τόνισε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα που οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου δεν με ξεχνούν και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι στην ομάδα πάντα επιτυχίες και να επιστρέψει εκεί όπου πρέπει να αγωνίζεται, γιατί είναι πολύ βαριά η φανέλα της».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χατζηκωνσταντίνου αγωνίσθηκε για οκτώ χρόνια στην ομάδα της Νέας Ιωνίας και έχει πολλούς φίλους στη γειτονική πόλη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες (02-10-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η διάθεση εισιτηρίων και η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, καθώς και η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΓΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο Χάλκης Λάρισας, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (04-10-2015), ημέρα Κυριακή και ώρα 16:00, μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass