ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ:

Δύσκολο το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό

* Εμείς όπως σε όλα τα ματς θα παίξουμε για τη νίκη

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2015 8:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, κερδίζοντας στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» τον Αχέροντα Καναλακίου, με σκορ 1-0.

Την Κυριακή οι «Πράσινοι» θα αγωνισθούν εκτός έδρας στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό και για την αναμέτρηση αυτή ο τεχνικός της τσαριτσανιώτικου σωματείου Τάσος Μπεριτζάς σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει χρόνια στην κατηγορία, παρουσιάζει μια σταθερότητα και είναι αρκετά ενισχυμένη, σε σχέση με πέρυσι. Τα παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση, θα δουλέψουμε μέχρι την Κυριακή και όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και στο συγκεκριμένο, θα παίξουμε για το επιθυμητό αποτέλεσμα, που για μας είναι η νίκη».

Σε ερώτηση για το πώς είδε τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και τι πιστεύει ότι θα γίνει φέτος στον 2ο όμιλο, ο κ.Μπεριτζάς τόνισε: «Σίγουρα ήταν έκπληξη το διπλό του Δωτιέα στο Μαρτίνο κόντρα στον Οπούντιο, μια ομάδα που πέρυσι ήταν πολύ δυνατή στην έδρα της. Όμως είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα της Αγιάς και μακάρι οι τρεις μας στο τέλος να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Επίσης, προσωπικά δεν περίμενα τη νίκη του Θεσπρωτού απέναντι στην Πύδνα Κίτρους, που έχει μια αξιόλογη ομάδα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, ενώ θεωρώ ότι και η Φαρκαδόνα που είχε δείξει καλό πρόσωπο στα φιλικά, ίσως θα μπορούσε τουλάχιστον να μην χάσει, με αντίπαλο τον δυνατό Καραϊσκάκη.

Πάντως από την πρώτη αγωνιστική δεν κρίνεται ποτέ τίποτα και χρειάζεται να υπάρχει διάρκεια μέχρι το τέλος.

Όποιος αντέξει οικονομικά και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους του. Και βέβαια οι περισσότερες ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία.

Ο Οικονόμος θα κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και ευελπιστώ ότι τα παιδιά με το φιλότιμο που έχουν αλλά και τη συνέπεια που δείχνουν, στο τέλος θα δικαιώσουν τους εαυτούς τους αλλά και όλους εκείνους που πιστεύουν στις δυνατότητές τους».

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΟΥΠΟΣ

Για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό ο Τάσος Μπεριτζάς θα έχει στη διάθεσή του και τον γκολκίπερ Κώστα Γούπο, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που όφειλε από πέρυσι αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Εθνικού Γαζώρου.

Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κωστόπουλος και Καραβασίλης, με τον πρώτο να μπαίνει από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς.

Η αποστολή για την Ηγουμενίτσα θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής, ενώ το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass